Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Συνεχίζουν οι τρομοκράτες της Χαμάς να απειλούν ότι θα εκτελέσουν τους ομήρους

 


Βλέποντας οι τρομοκράτες της Χαμάς, ότι δεν θα μείνει κανένας ζωντανός μετά τα εγκλήματα που διέπραξαν, απειλούν το Ισραήλ ότι θα εκτελέσουν τους ομήρους έτσι και συνεχίσουν τους βομβαρδισμούς.

Η τρομοκρατική οργάνωση απείλησε ότι θα αρχίσει να εκτελεί δημοσίως αιχμαλώτους Ισραηλινούς πολίτες, σε απάντηση για τυχόν νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς σε κατοικίες στη Γάζα.

Ο τρομοκράτης εκπρόσωπος της οργάνωσης, Άμπου Ομπάιντα, είπε ότι οι μαχητές της δρουν με βάση τις ισλαμικές επιταγές, φροντίζοντας οι Ισραηλινοί αιχμάλωτοι να παραμείνουν σώοι και ασφαλείς.

Είχε το θράσος να επιρρίψει την ευθύνη για τις πιθανές εκτελέσεις στο Ισραήλ, επειδή εντείνει τους βομβαρδισμούς και σκοτώνει αμάχους μέσα στα σπίτια τους με αεροπορικά πλήγματα, χωρίς καμία προειδοποίηση.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, οι εξτρεμιστές της Χαμάς απειλούν να εκτελούν δημοσίως τους ομήρους και να βιντεοσκοπούν τη φρικιαστική πράξη τους.

Η Ισραηλινή κυβέρνηση είναι ανένδοτη και έχει ορκιστεί ότι δεν θα μείνει κανένας ζωντανός μετά το έγκλημα που διέπραξαν δολοφονώντας αθώους ανθρώπους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου