Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Ο Αποστολάκης είπε μπακάλη τον Βερναδάκη επειδή είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει ακόμα ένα 5,5% από τις εθνικές εκλογές

 


Καβάλα στο καλάμι ο πρώην κομπάρσος στα βίντεο Κασσελάκη και σε ρόλο Μπόμπ ο Μάστορας, πρώην Ναύαρχος και αρχηγός εάν είναι δυνατόν ΓΕΕΘΑ, και πρώην υπουργός Ευάγγελος Αποστολάκης, που αποφασίζει για τον ΣΥΡΙΖΑ και προκαλεί στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ναύαρχος Αποστολάκης, εχθές αδειάστηκε από την Κουμουνδούρου για τη στήριξη στους «αντάρτες» της ΝΔ και μετά σε συνέντευξή του στο Action 24 ρωτήθηκε για το άρθρο του άλλοτε συμβούλου του Τσίπρα περί των δημοσκοπήσεων, επίκουρου καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης του ΑΠΘ, ο οποίος ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε αυτόνομα στα όρια του 10%. Στο ποσοστό αυτό θα πρέπει να προστεθεί ένα μέρος του 3,4% των κοινών συνδυασμών με το ΠΑΣΟΚ (Δυτική Μακεδονία, Βόρειο Αιγαίο, Θεσσαλία). Σε κάθε περίπτωση, το σημερινό του ποσοστό κινείται στα όρια περίπου του 12%, ευρισκόμενος σε μια μεταβατική φάση σοβαρής κινητικότητας της εκλογικής του βάσης».

Ο Βερναρδάκης εκτιμά ότι τρεις εβδομάδες μετά την εκλογή του κ. Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ από το εκλογικό του ποσοστό έχει χάσει 5,5 μονάδες.

Η απάντηση του δεν έχω καμία γνώση για πολιτική, αλλά κάνω καλά τον κομπάρσο πρώην Ναύαρχος, είπε  για το άρθρο του πανεπιστημιακού, βουλευτή και πρώην Υπουργού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ : Την αξιοπιστία του κ. Βερναρδάκη να τη συζητήσουμε, αλλά το αποτέλεσμα αυτό κι αυτή την εκτίμηση δεν την συμμεριζόμαστε. Νομίζω ότι αν είναι να γίνει κάποια μέτρηση να γίνει όπως πρέπει και όχι με μπακαλίστικες μεθόδους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου