Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Από τον παιδεραστή δολοφόνο Βελουχιώτη στον Batman της Marvel ο Στέφανος Κασσελάκης - Και ναι είναι Κριός με ωροσκόπο Υδροχόο

 



Και ναι αυτός είναι ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!

Αφού του έγραψαν τι να πεί, και να γλύψει τον ακροαριστερό φασίστα Πολάκη, είπε απίστευτα πράγματα για τον ακροαριστερό φασίστα του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, που δεν τα λένε και δεν τα πιστεύουν ούτε οι σύντροφοι στο κόμμα.

Το υποχείριο μια μικρής ομάδας με αρχηγό τον ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη, τον καταδικασμένο Νίκο Παππά, και τους τίποτα Θεοδώρα Τσάκρη, και Γιώργο Τσίπρα, είπε για τον ακροαριστερό μέντορα του και γελάει ο κόσμος μαζί τους, «αυτό που με συνδέει με τον Παύλο είναι ένα αίσθημα δικαιοσύνης. Το αισθανόμαστε πολύ βαθιά ότι όταν κάποιος κλέβει» από τον πλούτο των παιδιών μας, σημείωσε, λέγοντας ακόμη πως «ο Παύλος είναι δυναμικός και προσπαθεί για τον κόσμο που δεν έχει φωνή. Μακάρι να ήταν και άλλοι βουλευτές τόσο γειωμένοι στην κοινωνία».

Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση για ένα νέο άνθρωπο, ήταν ότι δασκαλεύτηκε απο τον ακροαριστερό φασίστα Πάυλο Πολάκη θαυμαστή του παιδεραστή αιμοσταγή δολοφόνου Άρη Βελουχιώτη λέγοντας στον Θεοδωράκη  «Για να σου πω την αλήθεια, θα έλεγα τον Βελουχιώτη» ξεχώρισε ως την προσωπικότητα της Αριστεράς που τον εμπνέει, σχολιάζοντας πως «πρέπει να μας εμπνέουν αυτές οι φυσιογνωμίες».

Φυσικά και κανένας νέος άνθρωπος δεν έχει πρότυπο ένα ακροαριστερό αιμοδιψή, παιδεραστή δολοφόνο, όπως ο Άρης Βελουχιώτης, και εάν υπήρχε ο Μπάτμαν θα τον είχε αρχίσει στο χαστούκια τον Κασσελάκη και τον Πολάκη μαζί.

Μίλησε και για τον Μπάτμαν και την αγάπη που του έχει 35 χρονών άνθρωπος όταν μέχρι τα 25 και πολύ είναι ο έρωτας αυτός στα παιδιά έχει σταματήσει λέγοντας, «πάντα μου άρεσε ότι κάποιος βάζει το κοινό καλό από τη ζωή που θα μπορούσε να ζούσε», σχολίασε ο κ. Κασσελάκης, για να προσθέσει πως «το κάνει με τον δικό του τρόπο, χωρίς να έχει υπερδυνάμεις». «Μακάρι να είχαμε όλοι μας την νηφαλιότητα να επιλέγαμε εργαλεία κατάλληλα» ανέφερε, για να καταλήξει πως «το μεγαλύτερο εργαλείο που έχει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι το ανθρώπινο δυναμικό της».

Μίλησε κιόλας και για τα τρωτά του σημεία: «Προφανώς και έχω. Είμαι κριός με ωροσκόπο υδροχόο νομίζω, δεν ξέρω. Μπορώ να είμαι πολύ επίμονος. Δεν είμαι δογματικός αλλά είμαι πολύ επίμονος. Δεν είμαι υπομονετικός αν ξέρω ότι χάνουμε τον χρόνο μας σε μια συζήτηση. Ίσως καμιά φορά να υψώσω και τον τόνο, αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το βελτιώσω».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου