Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Ο Αποστολάκης ομολογεί ότι ο ακροαριστερός φασισμός Πολάκη εκφράζει τον Στέφανο Κασσελάκη

 


Ο Ευάγγελος Αποστολάκης εμμέσως πλην σαφώς ομολόγησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα πορευθεί με διχαστικό λόγο και θα ξεφτιλίζεται καθημερινά για όσο πάει.

«Ο κ. Κασσελάκης επέλεξε άτομα που μοιράζεται τις ίδιες απόψεις και έχουν τις ίδιες αγωνίες για θέματα που μας απασχολούν», είπε ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, ομολογώντας ότι ο Παύλος Πολάκης, και ο καταδικασμένος Νίκος Παππάς είναι συνειδητές επιλογές του νέου προέδρου.

Με λίγα λόγια η αναβάθμιση του Παύλου Πολάκη που δεν τον θέλει ούτε το κόμμα του, επικύρωσε τον πολακισμό στο κόμμα ως την επίσημη γραμμή, δείχνοντας παράλληλα την συνέχιση του τοξικού και διχαστικού λόγου που πρεσβεύει.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης παραδέχτηκε ότι ο τρόπος συμπεριφοράς του ακροαριστερού φασίστα Παύλου Πολάκη είναι αψύς, αλλά έχει δουλέψει και είναι καθαρός, όπως είπε χωρίς να είναι φυσικά αλήθεια αυτό. Για την αναβάθμισή του ως συντονιστή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, είπε για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος ότι «οι ιδέες του είναι φρέσκες, οι άνθρωποι μπορεί να έχουν μια ιστορία. Ας αφήσουμε αυτή την ομάδα πώς θα λειτουργήσει. Το αποτέλεσμα κρίνει το τι θα γίνει».

Ο ίδιος είδε στον Στέφανο Κασσελάκη «μια καινούργια ελπίδα. Κάτι φρέσκο. Κάτι καινούργιο. Κάτι που είναι διαφορετικό. Ότι υπάρχει η αίσθηση ότι δεν χάθηκε το όνειρο».

Αναφορικά με τη χθεσινή ψηφοφορία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και τα 16 λευκά που σημειώθηκαν, παραδέχτηκε μεν ότι υπάρχουν εσωκομματικές διαφωνίες και προβληματισμοί, ωστόσο θεώρησε ότι υπάρχει αντίθεση και εσωτερική αντιπαράθεση η οποία είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου