Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Κράμα απατεώνα Tσίπρα τραμπούκου Πολάκη ο Κασσελάκης γουστάρει να «ξεδοντιάζει» δικαστικούς και δημοσιογράφους

 


Λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές, το κράμα απατεώνα ψεύτη Τσίπρα και ακροαριστερού φασίστα Πολάκη, Στέφανος Κασσελάκης, απείλησε δικαστικούς και δημοσιογράφους θεωρώντας ότι έτσι θα καταφέρει να φέρει περισσότερες ψήφους για τον ίδιο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, προφανώς δασκαλεμένος και σε γραμμή από τον ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη, δηλώνει ξεκάθαρα ότι «γουστάρει» να «ξεδοντιάσει» δικαστικούς και δημοσιογράφους.


Με την υπόσχεση ότι «αυτό ξεκινάει από την Κυριακή» ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά υπόσχεται ότι «στα κανάλια τέλος οι επιδοτήσεις. Πάνε και παίρνουν εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό». Στη συνέχεια λέει ότι θα βάλει «τέλος στις ασυλίες βουλευτών» αλλά και «στο ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες».

Αφού, δε, υποστηρίζει ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ίσως κάποτε πρωθυπουργός, «οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία τέλος κι αυτό», στη συνέχεια παίρνει... φόρα από τα χειροκροτήματα και τις ερωτήσεις και απαντά «γουστάρω» όταν ακούει μια γυναίκα «αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων τότε θα μπορέσει να πάει μπροστά η χώρα».

«Εγώ γουστάρω αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή» ακούγεται να απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου