Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Συριζαίκη κωλοτούμπα απο Γιαννούλη προσπαθεί να μαζέψει την αθλιότητα του για το 112

 



Εκτός, από την απάτη και το ψέμα, οι Συριζαίοι είναι γνωστοί και για τις εύκολες κωλοτούμπες.

Αυτή τους η απάθεια στην ξεφτίλα και στο κράξιμο, είναι χαρακτηριστική και προκλητική.

Μετά τα όσα άθλια είπε ο Χρήστος Γιαννούλης κοροιδεύοντας το 112, τώρα με μπόλικη φαιδρότητα προσπαθεί να βγάλει άπαντες τρελούς , υποστηρίζοντας ότι παραποιήθηκαν τα λεγόμενά του στη συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά, στους δημοσιογράφους Χριστίνα Κοραή και Δημήτρη Τάκη. 

Είναι δε τόσο προκλητικός που οι δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρες και κοροιδεύει χωρίς ίχνος αμφιβολίας το 112, αλλά μετά το κράξιμο και την ξεφτίλα προσπαθεί να ρίξει σε άλλους το ατόπημα του, ότι δήθεν κατασκευάστηκε.

Για να στηρίξει ο Γιαννούλης όσα λέει επιτέθηκε και στην «Ομάδα Αλήθειας» που τον ξεφτίλησε και τον ξεμπρόστιασε, αναφέροντας την ως «ημιεπίσημο παρακρατικό δίκτυο παραπληροφόρησης» και κάλεσε τους οικονομικούς εισαγγελείς να προβούν σε έρευνα των οικονομικών τους, για να «βρεθεί πως χρηματοδοτούνται οι βούρκοι της παραπληροφόρησης».

Τι δήλωσε ο Γιαννούλης : «Παραποίησαν τα λεγόμενά μου κύριε Τάκη. Μίλησα για "φρου-φρου κι αρώματα" για το θέμα της επικοινωνίας, που περιελάβανε τον τρόπο που παρουσιάζουν το 112, κι εμφάνισαν ότι εγώ αποκάλεσα το 112 "φρου-φρου κι αρώματα", ενώ μιλούσα στον κύριο Λαζαρίδη, για την επικοινωνία της Νέας Δημοκρατίας».

Στην προχθεσινή του συνέντευξη στον Real FM, ο Γιαννούλης δεν εξόργισε με αυτό που είπε μόνο τον Λαζαρίδη, αλλά και τους δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελατόλα, που του την είπαν επίσης, αυτό όμως δεν το αναφέρει ρίχνει την μπάλα γενικώς όπως κάνει κάθε γνήσιος Συριζαίος μόλις ξεφτιλιστεί.

 Μάλιστα, όταν ο Λαζαρίδης τον προέτρεψε επανειλημμένως να ανακαλέσει τη συγκεκριμένη δήλωση, ο κ. Γιαννούλης απάντησε ότι «με δηλώσεις μετανοίας, δε γίνεται διάλογος», κάνοντας ξεκάθαρο ότι κορόιδεψε συνειδητά το 112. 

Το ξεκάθαρο ηχητικό της αθλιότητας στο 0:54



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου