Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Ο Φάμελλος δεν πήρε το μήνυμα της συντριβής και διάβασε μία ομιλία από τα ίδια


 

Σημάδια αδιόρθωτου πολιτικού κόμματος, που ακόμα και στην συντριβή δεν πήρε το μήνυμα, δεν έχει θέσεις, δεν μπορεί να κάνει αντιπολίτευση και διαβάζει ακόμα προεκλογικούς λόγους που τους έστειλαν στο 17%, και όπως μαθαίνουμε σήμερα στο 13%.

Ο Σωκράτης Φάμελλος αδιόρθωτος και χωρίς ίχνος σοβαρότητας, διάβασε ένα κείμενο που δεν είχε καμία σχέση με την αλήθεια, και δεν ντράπηκε που το το έκανε κάνοντας χειρότερο κακό στην εικόνα του κόμματος του.

Αδιαφορώντας για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός, ίσως επειδή του είχαν γράψει από πριν την ομιλία χωρίς να την διορθώσουν, μίλησε ο φαιδρός για το νερό για δήθεν ιδιωτικοποίηση του νερού, αν και λίγο πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξαγγείλει την προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για την επιστροφή των μετοχών της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο Δημόσιο.

Μία ομιλία κατάντιας, ενός αποκόμματος πλέον, που δεν έχει καταλάβει τίποτα, και κινείται γρήγορα στο 3% εκεί που είναι η φυσική του θέση, και επειδή θα αλλάξει το ποσοστό από το 3 σε 5% θα παλεύει σε λίγο καιρό και για την είσοδο του στην βουλή, μαζί με Πλεύση, ΝΙΚΗ, Ελληνική Λύση και Σπαρτιάτες.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου