Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Ήρθε με φόρα και έφυγε με φόρα η Τσαπανίδου

 


Η Τσαπανίδου είχε αποφασίσει να κάνει καριέρα πολιτικού, μπήκε με φόρα προκάλεσε όλους του συναδέλφους της με την συμπεριφορά της, που έδειξε τον χαρακτήρα της που δεν ήξεραν οι περισσότεροι και τώρα τι;

Η Τσαπανίδου είχε ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους ότι δεν είναι συνάδελφος τους και να είναι προσεκτικοί όταν της μιλάνε.

Η Τσαπανίδου προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, πόνταρε σε κουτσό άλογο νομίζοντας ότι θα κάνει πολιτική καριέρα και τελικά ανέλαβε και αυτή το βάρος της μεγάλης ήττας στις εκλογές της 21ης Μαϊου και της 25ης Ιουνίου δηλώνοντας παραίτηση.

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου είχε αναλάβει την εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ από τον Δεκέμβριο του 2022 διαδεχόμενη τον Νάσο Ηλιόπουλο, ένα στέλεχος που έχει και αυτός ευθύνη για την μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα στις 29 Ιουνίου στο Ζάππειο, η Πόπη Τσαπανίδου δεν είχε εμφανιστεί στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει στείλει επιστολή παραίτησης στη γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου. Η επιστολή παραίτησης της Πόπης Τσαπανίδου ενδέχεται να συζητηθεί στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τη Δευτέρα 10 Ιουλίου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου