Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Η Γιαμαλή χρησιμοποίησε fake news στην συνέντευξη Γεραπετρίτη και ξεφτιλίστηκε

 


Η Γιαμαλή ήθελε να κάνει την πονηρή, αναφέροντας το fake news που της έγραψε η Κουμουνδούρου, με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί για ακόμα μία φορά, διότι δεν είναι η πρώτη φορά που εκτελεί εντολές του ΣΥΡΙΖΑ.

Λάθος άνθρωπο διάλεξε για να κάνει την πονηρή, και αυτός ήταν ο τέως υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, και έτσι βρήκε τον δάσκαλο της η δημοσιογράφος του «Kontra» Νατάσα Γιάμαλη για τα fake news των δήθεν απευθείας αναθέσεων που αναπαράγονται από την Κουμουνδούρου ύψους 11 δισ.-9-8 δισ., ούτε αυτή ξέρουν γιατί όταν στήνεις ένα ψέμα δεν σε ενδιάφερει η αλήθεια.

«Δεν υπάρχουν 11δισ., ούτε 8 ούτε 9. Κλονίζομαι, ακούω νούμερα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, η αντιπολίτευση σε πάρα πολλές περιπτώσεις είναι αδιάβαστη», υπογράμμισε ο Γιώργος Γεραπετρίτης και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πράγματι απευθείας αναθέσεις που ωστόσο είναι 6,5 δισ., για την αντιμετώπιση της πανδημίας, εμβολίων και αντιϊκών φαρμάκων», καλώντας τη δημοσιογράφο να αντιληφθεί την αναγκαιότητα γιατί έγινε αυτό, άσχετα εάν η Γιαμαλή είμαστε σίγουροι ότι δεν το κατάλαβε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου