Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Ασύστολα ψεύτης και απατεώνας ο Τσίπρας : Η ΝΔ έχει λεηλατήσει αδύναμους και μεσαίους με αύξηση της έμμεσης φορολογίας



Δεν έβαλε μυαλό και κάθε μέρα γίνεται και πάλι ο απατεώνας και ψεύτης Τσίπρας που όλοι γνωρίζουμε.

Θύματα του Αλέξη Τσίπρα οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ που υποτίθεται θα ιδιωτικοποιούσε η Ν.Δ., και τελικά ήταν ακόμα ένα fake news του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την επίσκεψή του σε εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ και σε συζήτησή του με εργαζόμενους της επιχείρισης, εξαπάτησε ασύστολα και είπε ασύστολα ψέματα για να καταφέρει όσους μπορεί να τον πιστέψουν.

Κλείνοντας, ο αμετανόητος απατεώνας αναφέρθηκε στο κατά αυτόν «κρίσιμο διακύβευμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης», σημειώνοντας ψέματα πως «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει αυξήσει τη φορολογία, αλλά την “έμμεση φορολογία”, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τον ΦΠΑ και τον ΕΦΚ», κάτι που δεν προκύπτει απο πουθενά, και βρίσκεται μόνο στο σχέδιο απάτης του Τσίπρα.

«Και οι έμμεσες αυξήσεις των φόρων δεν χτυπάνε ισότιμα αυτούς που έχουν μεγάλο εισόδημα, αυτούς που έχουν μεσαίο και αυτούς που έχουν μικρό. Κυρίως χτυπάνε αυτούς που έχουν μικρό γιατί οι άλλοι μπορούν να ανταπεξέλθουν. Να λοιπόν, τι έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ αυτά τα 4 χρόνια. Πράγματι έκανε φοροαπαλλαγές για τους πλούσιους και λεηλάτησε μέσα από την έμμεση φορολογία το εισόδημα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Και κυρίως των μισθωτών, των εργαζόμενων. Το ζείτε στην τσέπη σας», είπε χαρακτηριστικά ο απατεώνας δείχνοντας ότι παρά το 21% διαφορά παραμένει το ίδιο ψεύτης.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου