Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Ανθελληνική πρόκληση ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση υπέρ του Τούρκικου Προξενίου

 


Ανθελληνική πρόκληση απο τον ΣΥΡΙΖΑ που παίρνει θέση υπέρ του Τουρκικού Προξενίου και των προκλήσεων της Άγκυρας.

Μέχρι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη κατήγγειλαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα παιχνίδια που παίζει με την Τουρκία, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει ανακοινώσεις υπέρ του Τούρκικου Προξενείου.

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να σταθεί ακόμα μία φορά δίπλα στους Τούρκους και στους μουσουλμάνους βουλευτές του και κατά της χώρας του.

Δέν είναι υπερβολή ο χαρακτηρισμός που αποδίδεται στον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ανθέλληνες και πρόθυμοι υπάλληλοι κάθε εχθρού της πατρίδας.Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, απάντησε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον βουλευτή που εξέλεξε στη Ροδόπη, Φερχάτ Οζγκιούρ, έπειτα και από τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι υπήρξε ανοιχτή παρέμβαση υπέρ του συγκεκριμένου υποψήφιου από το τουρκικό προξενείο.

Μάλιστα, ο κ. Σκέρτσος αναφέρθηκε και στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, λέγοντας ότι και αυτός καθοδηγείται από το τουρκικό προξενείο.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο κ. Σκέρτσος ανέφερε: «Ο κ. Τσίπρας τώρα γνωρίζει ότι το τουρκικό προξενείο ξεκάθαρα στήριξε δύο υποψηφίους του κόμματός του που υιοθετούν την τουρκική προπαγάνδα.

Το ερώτημα επομένως αφορά τον ίδιο και όχι το κόμμα του: θα εξακολουθήσει να κρατάει τους δυο υποψήφιους στα ψηφοδέλτιά του; Και προφανώς το τι θα γίνει στη Ροδόπη και την Ξάνθη δεν αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα, ούτε θα κρίνει τις εκλογές.

Αυτό που θα κριθεί όμως είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει στην επόμενη κοινοβουλευτική του ομάδα, εντός της ελληνικής Βουλής, δυο βουλευτές που καθοδηγούνται από το τουρκικό προξενείο και υποστηρίζουν τις πιο ακραίες θέσεις του τουρκικού αναθεωρητισμού.

Η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος, μια ώριμη Δημοκρατία, που σέβεται τα ατομικά δικαιώματα των Ελλήνων μουσουλμάνων, όπως και κάθε άλλου πολίτη που ανήκει σε μειονοτικές ομάδες ή κοινότητες. Όμως, δεν ανεχόμαστε παρεμβάσεις τρίτων χωρών στα εσωτερικά μας ζητήματα. Και αυτό θα έπρεπε να αποτελεί κοινό τόπο για όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου