Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Συνεχίζει να εξαπατά τους νέους ο Τσίπρας δεν πήρε το μήνυμα των εκλογών


 

Με μία ανεπανάληπτη απάτη, που μόνο ένας έμπειρος, στυγνός, και αδίστακτος απατεώνας μπορούσε να στήσει, ο Αλέξης Τσίπρας πριν τις εκλογές τρομοκρατούσε τους νέους, και τους έταζε πώς εάν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ θα μπούν χωρίς εξετάσεις στα πανεπιστήμια για να αποκτήσουν την δικιά του "μόρφωση".

Επειδή οι νέοι θέλουν να έχουν μέλλον, γύρισαν την πλάτη στον Αλέξη Τσίπρα ξέροντας ότι είναι είναι απατεώνας και παθολογικά ψεύτης.

Παρά το χαστούκι που έφαγε ο Τσίπρας απο την νεολαία, συνεχίζει να εξαπατά ασύστολα και σε περιοδείες του λέει ο αδίστακτος ψεύτης :

«Χθες ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις. Ξεκίνησαν με τις εξετάσεις στα ΕΠΑΛ. Κάποτε είχε έρθει στη Δυτική Αθήνα ο κ. Μητσοτάκης και είπε για τα παιδιά από τις λαϊκές γειτονιές ότι ‘εσείς είστε ψυκτικοί’. Χθες 1 στα 5 παιδιά δεν πήγε να δώσει εξετάσεις. Μας προβληματίζει αυτό το νούμερο; Γιατί; Γιατί οι οικογένειές τους δεν μπορούν να βαστάξουν το οικονομικό άχθος, να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να σπουδάσουν. Γιατί η μεγάλη πλειοψηφία τους γνωρίζει ότι με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής της κυρίας Κεραμέως, ούτως ή άλλως τους βάζει φραγμούς και δεν μπορούν να περάσουν. Αλλά κι αν περάσουν γνωρίζουν τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες».

Και συνεχίζει τα εξαπατά λέγοντας «εμείς είχαμε θεσμοθετήσει τα διετή προγράμματα σπουδών με ελεύθερη πρόσβαση για όλα τα παιδιά από τα ΕΠΑΛ στα πανεπιστήμια, προκειμένου να μπορούν τα παιδιά αυτά να πάρουν κατάρτιση και εξειδίκευση που θα τους βοηθήσουν να βρουν θέση στην αγορά εργασίας. Το κατάργησε ο κ. Μητσοτάκης και η κυρία Κεραμέως. Άρα πρέπει να μιλήσουμε για το τι θα έρθει αύριο, αν δεν στηρίξουμε στην κάλπη ένα πρόγραμμα που θα δώσει προοπτική στα παιδιά των λαϊκών οικογενειών και στη δυνατότητά τους να σπουδάσουν».

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει ένας αμετανόητος και αδίστακτος απατεώνας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου