Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Οι πραγματικοί πατριώτες κρίνονται στην πράξη και όχι στα λόγια

 



Από τον χαιρετισμό του Πρωθυπουργού του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη σε συγκέντρωση πολιτών στον Ασπρόπυργο:

Πιστεύω ότι υπάρχουν σήμερα συμπολίτες μας που μπορεί να μην μας ψήφισαν ούτε στις εκλογές του Μαΐου, που σκέφτονται αυτή τη φορά να κάνουν την επιλογή και να μας εμπιστευτούν. Θέλω να σας ζητήσω -μπορεί να τους γνωρίζετε κι εσείς κάποιους από αυτούς- να πάτε να τους μιλήσετε. Η προσωπική επαφή στην πολιτική, ξέρετε, έχει πάντα μια πολύ μεγάλη σημασία και να τους ζητήσετε να κάνουν το βήμα να εμπιστευτούν εμάς.

  • Να μην ακούν μερικές φορές, τις φωνές και τις σειρήνεςκάποιων μικρότερων κομμάτων, ειδικά αυτών οι οποίοι ενδύονται τον μανδύα των υπερπατριωτών και φωνάζουν στα κανάλια για το τι θα έκαναν αν είχαν ποτέ -που δεν θα το έχουν προφανώς- την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας.
  • Θυμίστε τους ότι οι πραγματικοί πατριώτες κρίνονται στην πράξη και όχι στα λόγια. Ότι αυτή η κυβέρνηση επέδειξε μεγάλη πατριωτική ευαισθησία σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας.
    • Αρκεί να ρίξετε μια ματιά τι γίνεται εδώ, λίγο πιο κοντά, στην Ελευσίνα, την οποία επισκέπτομαι κι εγώ συχνά, καθώς από εκεί χρησιμοποιώ τα κυβερνητικά αεροσκάφη όταν πρέπει να ταξιδέψω επίσημα. Τι γίνεται σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας με τα καινούργια αεροσκάφη, τα Rafale τα οποία έχουμε προσθέσει, τα F-35 τα οποία θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος της Πολεμικής Αεροπορίας.
    • Η μεγάλη παρέμβαση που κάναμε, για να μπορέσουμε να έχουμε αξιόμαχα όλα τα πυροσβεστικά μας αεροσκάφη, τα οποία πετούν, εδώ, από την Ελευσίνα, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.
  • Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι σημαντικά βήματα τα οποία έγιναν αυτή την τετραετία. Πολλές φορές, ξέρετε, τα ξεχνάμε, τα θεωρούμε δεδομένα, τα θεωρούμε αυτονόητα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου