Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Βλάκας, επικίνδυνος η και τα δύο ο Τσίπρας που έκανε απίστευτη δήλωση : Είναι ντροπή για 10 - 15.000 ψήφους να δημιουργούνται εντάσεις

 



Είναι προκλητικό για τον Ελληνικό λαό, όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί με κάθε τρόπο να διασώσει Τούρκους υποψήφιους βουλευτές του, προς όφελος της Τουρκίας και σε βάρος της Ελλάδας, κάνοντας ότι δεν έχει καταλάβει, η απλά είναι βλάκας για να καταλάβει.

Να υποβαθμίσει το θέμα της Ροδόπης για το οποίο γίνεται ο κακός χαμός στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων από τους Έλληνες πολίτες για τη  εμπλοκή του τουρκικού προξενείου επιχειρεί ο αποδεδειγμένα επικίνδυνος Αλέξης Τσίπρας.

Ο επικίνδυνος Τσίπρας, δείχνοντας ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί στην Ροδόπη, η κάνει πώς δεν έχει καταλάβει, επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι «Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι 49 χρονών, 49 χρόνια πάντοτε οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας στη Ροδόπη επιλέγουν με τα δικά τους κριτήρια κάποιους μουσουλμάνους απ’ όλα τα κόμματα. Όταν επέλεγαν από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ δεν υπήρχε πρόβλημα; Τώρα που επέλεξαν ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει πρόβλημα; Και είναι ντροπή για 10 – 15.000 ψήφους να δημιουργούνται εντάσεις, που πλήττουν τη σταθερότητα και την κοινωνική ειρήνη σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή».

Με λίγα λόγια ο Τσίπρας μας λέει ότι επειδή είναι λίγες οι ψήφοι θα πρέπει να κωφεύουμε σε επικίνδυνες δηλώσεις περί «τουρκικής μειονότητας»., να παίξουμε το παιχνίδι της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας, και τι έγινε βρε αδελφέ εάν χάσουμε και την Ροδόπη.  

Μιλώντας στο ΤRΤ ερωτηθείς για την συζήτηση των τελευταίων ημερών σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ροδόπη, ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε και στην κα Μπακογιάννη λέγοντας ότι πήγε στην Ροδόπη και απείλησε την μειονότητα. «Αν δεν ψηφίσετε ΝΔ θα περάσετε δύσκολα, τους είπε. Αυτές είναι λογικές Μαφίας. Λυπάμαι γι’ αυτή την έκφραση, αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη έκφραση για να τοποθετηθώ» σημείωσε ο επικίνδυνος για την Ελλάδα Τσίπρας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου