Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Βασικός πυλώνας του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας η προστασία του περιβάλλοντος


 

Η Πράσινη Ελλάδα -όπως υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5/6)- αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματός μας. Ώστε μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές να ενισχύσουμε την ενεργειακή ασφάλεια της Πατρίδας μας, αλλά κυρίως να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα καλύτερο περιβάλλον.  Δεσμευόμαστε:

  • Μέσα σε 6 χρόνια το 80% της ηλεκτροπαραγωγής  να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
  • Ενεργειακή αναβάθμιση 600.000 κατοικιών για λιγότερη κατανάλωση ενέργειας όλες τις εποχές του χρόνου.
  • Εθνικό πρόγραμμα αναδασώσεων με 20 εκατομμύρια δέντρα σε 165.000 στρέμματα έως το 2025.
  • Πρόγραμμα GR-ECO για τα νησιά μας, με σκοπό την ενεργειακή αυτονομία και την κυκλική οικονομία.

Σημειώνεται ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας καλεί όλους τους πολίτες σε μια δράση ανακύκλωσης. Σε όλα τα εκλογικά περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας από χθες μέχρι και τις 25 Ιουνίου θα ανακυκλώνονται το εκλογικό υλικό της 21ης Μαΐου (ψηφοδέλτια, φυλλάδια υποψηφίων βουλευτών, κάρτες, προσκλήσεις, φακέλους), καθώς και περιοδικά, εφημερίδες και χαρτί εκτύπωσης.

Δεν ανακυκλώνουμε τα έντυπα του Προγράμματος Διακυβέρνησης 2023-2027, γιατί σε αντίθεση με άλλους, εμείς δεν «εξαφανίζουμε» το Πρόγραμμά μας. Το κρατάμε, ώστε να μπορούν όλοι να βλέπουν ότι «το είπαμε και το κάναμε», όπως κάναμε και στην πρώτη θητεία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου