Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε την Μακεδονία στην Ροδόπη θα κολλήσει

 


Τα ίδια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλουν την δράση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ροδόπη και τα βρώμικα σχέδια ΣΥΡΙΖΑ - Τουρκίας

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, Φερχάτ Οζγκιούρ και Χασάν Ζεϊμπέκ, ενεργούσαν και ενεργούν υπέρ του Τουρκικού Προξενίου, και ο ΣΥΡΙΖΑ τους κρατάει ακόμα ενεργούς χωρίς να τους έχει διαγράψει.

Για να αποφύγει τις ευθύνες του ο ΣΥΡΙΖΑ, και να κρύψει την νέα προδοσία κατά της χώρας μας, κουνάει το δάχτυλο στην Ν.Δ. αναφέροντας «ακροδεξιά παιχνίδια και διχασμό».

Οι καταγγελίες δεν έγιναν απο την Νέα Δημοκρατία αλλά από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που κάρφωσαν τους δύο μειονοτικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Φερχάτ Οζγκιούρ και Χασάν Ζεϊμπέκ, Ροδόπης και Ξάνθης αντιστοίχως, ότι είναι «ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου» και αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να τους αποπέμψει, τους κρατάει δείχνοντας ότι για ακόμα μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ανθελληνικά και επικίνδυνα για την χώρα.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που απαντά στον Άκη Σκέρτσο δείχνει το πόσο ένοχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που καλύπτει τα στελέχη του υπέρ της Τουρκίας και κατά της Ελλάδας :

«Κάθε μέρα που περνάει ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την  αλαζονεία με την οποία βλέπει όχι μόνο τους ψηφοφόρους της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά κάθε πολίτη που δεν τον ψήφισε.

Αν ενδιαφερόταν για την αντιμετώπιση της επιρροής της Τουρκίας στη Θράκη θα είχε προχωρήσει τόσα χρόνια σε έστω ένα από τα βήματα τα οποία υποκριτικά (όπως φάνηκε) στήριξε η ΝΔ στη Διακομματική Επιτροπή του 2020. 

Αντ' αυτού επιμένει για, ψηφοθηρικούς λόγους, να γυρίζει τον διάλογο για τη Θράκη σε σκοτεινές εποχές, να παίζει ακροδεξιά παιχνίδια με κυπατζίδικες διαρροές και να δημιουργεί ένταση επιχειρώντας να διχάσει τους πολίτες της περιοχής. 

Θα μας βρίσκει κάθε μέρα απέναντί του».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου