Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Ο επικεφαλής της Wagner βρίζει τους Ρώσους και αποσύρει τις δυνάμεις του από το Μπαχμούτ στις 10 Μαΐου


 

O Γεβγκένι Πριγκόζιν, επικεφαλής της ρωσικής οργάνωσης μισθοφόρων Wagner, ανέφερε σε σημερινή του δήλωση ότι οι δυνάμεις του θα αποχωρήσουν από το Μπαχμούτ στις 10 Μαΐου λόγω έλλειψης πυρομαχικών και θα παραδώσουν τις θέσεις τους στις δυνάμεις των τακτικών ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

«Δηλώνω εκ μέρους των μαχητών της Wagner, εκ μέρους της διοίκησης της Wagner, στις 10 Μαΐου 2023 είμαστε υποχρεωμένοι να παραδώσουμε θέσεις στον οικισμό του Μπαχμούτ σε μονάδες του υπουργείου Άμυνας και να αποσύρουμε ό,τι έχει απομείνει από τη Wagner σε στρατόπεδα επιμελητείας για να κλείσουμε τις πληγές μας. Αποσύρω τις μονάδες της Wagner από το Μπαχμούτ καθώς λόγω της έλλειψης πυρομαχικών είναι καταδικασμένες να χαθούν αναίτια».

Στο μήνυμα του αναφέρει:

«Τώρα ακούστε με, γ@@@ που@@@@! Αυτοί είναι οι πατεράδες και οι γιοι κάποιων! Και αυτές οι που@@@ που δεν μας δίνουν πυρομαχικά, θα τρώνε τα σωθικά τους στην κόλαση! Έχουμε έλλειμμα 70% σε πυρομαχικά…Σοϊγκού, Γκερασίμοφ, που είναι τα γα@@@@ πυρομαχικά ; Δείτε τους!

Εσείς καθάρματα, που κάθεστε σε ακριβά κλαμπ, που εσείς και τα παιδιά σας νομίζετε ότι είστε οι αφέντες και ότι έχετε το δικαίωμα να ελέγχετε τις ζωές τους [εννοεί τους μισθοφόρους της Wagner], εάν νομίζετε ότι κάνετε κουμάντο επειδή έχετε αποθέματα πυρομαχικών, οι υπολογισμοί είναι απλοί, παίρνουμε 5 φορές λιγότερα πυρομαχικά! Αυτοί ήρθαν ως εθελοντές και δίνουν τη ζωή τους, ώστε εσείς να την γλιτώνετε! Σκεφτείτε αυτά λοιπόν».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου