Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Πέρασε και δεν ακούμπησε ο Τσίπρας στην προσπάθεια του να μοιάσει στον Ανδρέα και φταίει ο Ανδρουλάκης

 


Το θράσος του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα, και παθολογικά ψεύτη Αλέξη Τσίπρα είναι δεδομένο και μάλιστα είναι αδίστακτος σε ότι κάνει και ότι λέει.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει φτάσει στο σημείο να ντύνεται με ρούχα της δεκαετίας 80, με ίδια χρωματική και στυλιστική επιλογή για να μοιάσει στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Εάν ζούσε σήμερα ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι σίγουρο ότι δεν θα ηγούνταν Τσίπρες στην αριστερά, δεν θα είχε τέτοια κατάντια το ΠΑΣΟΚ, και σίγουρα δεν θα ήταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ποτέ στην ιστορία ο Ανδρουλάκης.



Η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα μέσα στην απόγνωση του να καπηλευτεί το όνομα Ανδρέας Παπανδρέου και να του μοιάσει νομίζοντας ότι μπορεί, έχει ενταθεί τον τελευταίο καιρό, σε σημείο που λέει ανοικτά «Ο κ. Ανδρουλάκης δεν είναι ιδιοκτήτης του Ανδρέα».

Η κόντρα Τσίπρα - Ανδρουλάκη για το ποιος είναι "ιδιοκτήτης" του Ανδρέα Παπανδρέου, έχει ενταθεί, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, απάντησε στο «Ο κ. Ανδρουλάκης δεν είναι ιδιοκτήτης του Ανδρέα», λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας γίνεται «τυμβωρύχος» του Ανδρέα Παπανδρέου.  Ο Ανδρέας ανήκει στην ιστορία» αντέτεινε ο Τσίπρας, και είπε στον Ανδρουλάκη «θα πρέπει να σεβαστεί ότι πάρα πολλοί συνοδοιπόροι του Ανδρέα έχουν ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Οφείλει να το σεβαστεί» πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, δίνοντας συνέχεια σε αυτό το ιδιότυπο μπρα ντε φερ, με φόντο την «ιδιοκτησία» του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, που είναι σίγουρο ότι τρίζουν τα κόκαλα του κάθε μέρα.

Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να το δουν σοβαρά στο ΠΑΣΟΚ, είναι ότι εάν υπήρχε σοβαρή ηγεσία στο κόμμα υπολογίσιμη με σοβαρό πολιτικό λόγο, και καταλάβαινε ότι εχθρός του ΠΑΣΟΚ δεν είναι η Νέα Δημοκρατία αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε κόψει τον βήχα στον Τσίπρα, γιατί θα του το επέτρεπαν τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις που σήμερα κατρακυλάνε αντί να ανεβαίνουν.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου