Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

«Κωλόπαιδα» για τον φαιδρό Ζουράρη οι φοιτητές των ιδιωτικών πανεπιστημίων


 

Χυδαίος, υβριστικός καραγκιόζης εδώ και χρόνια ο Κώστας Ζουράρις ταιριάζει απόλυτα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτός ο τύπος που γυρνάει μέσα στην βουλή με σανδάλια, προσβάλλοντας τους πάντες και τα πάντα.

Ο φαιδρός Ζουράρης,  όχι μόνο χαρακτήρισε «κωλόπαιδα» τους φοιτητές των ιδιωτικών πανεπιστημίων αλλά και παρέπεμψε στις καφετζούδες όσους ζητούν να μάθουν για το προεκλογικό πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα σε συζήτηση για την παιδεία ο... δάσκαλος Κώστας Ζουράρις αφού δήλωσε πως πως πρέπει να καταργηθεί η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής μίλησε για "τερατούργημα" της Κεραμέως που έστειλε στα ιδιωτικά τα πλουσιόπαιδα τα οποία χαρακτήρισε "κ@λοπαιδα".

Ο υποψήφιος της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας αντέδρασε έντονα, χαρακτήρισε τη δήλωση Ζουράρι ελεεινή και τον κάλεσε να το πάρει πίσω με τον Ζουράρι του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά «εσένα θα πάρω πίσω» και όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοούσε ο χυδαίος.

Η Νέα Δημοκρατία και σωστά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κώστα Ζουράρι αναφέροντας ότι «σε μια κρίση ειλικρίνειας, αποκάλυψε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον AΝΤ1, όλα αυτά που πιστεύουν, αυτά που προσπαθούν να κρύψουν, αυτά που σκέφτονται και δεν λένε οι συνάδελφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ερωτώμενος για το πρόγραμμα του κόμματός του, απάντησε: “το πρόγραμμα να το ζητήσετε από τις καφετζούδες”. Ενώ σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του αποκάλεσε “κωλόπαιδα” τους φοιτητές ιδιωτικών πανεπιστημίων. Ο κ. Ζουράρις πέρα από την πραγματικότητα, που όλοι έχουμε καταλάβει σχετικά με το “μη πρόγραμμα” του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε όλη την τοξικότητα και το διχαστικό δηλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ με τον πιο κυνικό, χυδαίο, μέχρι και υβριστικό τρόπο. Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Ζουράρις δεν θα ήταν καν υποψήφιος. Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ακόμα εκφραστής της κεντρικής γραμμής του Πολακισμού! Ίσως ο πιο ειλικρινής!». 

Ο Αλέξης Τσίπρας που με ευθύνη του έχει μαζευτεί η μάρα η σάρα και το κακό συναπάντημα στον ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε τον φαιδρό Κώστα Ζουράρι ο οποίος χαρακτήρισε κ@λοπαιδα τα παιδιά που πηγαίνουν στα ιδιωτικά σχολεία.

«Ο κ. Ζουράρις έχει μια ιδιαιτερότητα στις εκφράσεις του» είπε ο Αλέξης Τσίπρας επικεφαλής του κόμματος στο οποίο βρίσκεται και ο Κώστας Ζουράρις ως υποψήφιος βουλευτής, προσθέτοντας ότι «γνωρίζει πολύ καλά και την αρχαία ελληνική, να τον φωνάξετε να σας κάνει μια ανάλυση για το τι εννοεί» για να καταλήξει λέγοντας: «αλλά νομίζω πως δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη».

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε πως δεν έχει πρόβλημα με ανάλογες εκφράσεις γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται και πορεύεται με χυδαιότητα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου