Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Άρχισαν να αναπαράγουν fake news για τους μισθούς για να βγάλουν ανακόλουθο τον Μητσοτάκη

 


Ψάχνουν και πάλι τρόπους να εξαπατηθεί ο πολίτης και να χάσει την εμπιστοσύνη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δέν έβαλαν μυαλό στον ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες δεν αντέχουν τους απατεώνες και τα ΜΜΕ του Τσίπρας επιδίδονται σε fake news.

Κυκλοφορεί η είδηση fake news με τον ισχυρισμό ότι δήθεν παγώνουν οι μισθοί που έταξε ο Μητσοτάκης μέχρι το 2027 με βάση το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που κατέθεσε προεκλογικά η κυβέρνηση στην Κομισιόν

Φυσικά και αυτός ο ισχυρισμός δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά βρίσκεται μόνο στο βρώμικο μυαλό των Συριζαίων που εξαπατούν με την πρώτη ευκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι με την περ. (στ) της παρ. 3 της ΥΠΟΠΑΡ. ΙΑ11 της παρ. ΙΑ του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012 ορίζεται ως μνημονιακή υποχρέωση ότι «έως ότου η ανεργία διαμορφωθεί σε ποσοστό κάτω του 10% αναστέλλεται από 14.2.2012 η προσαύξηση (τριετίες) του νομοθετικώς καθορισμένου νόμιμου κατώτατου μισθού και ημερομισθίου για προϋπηρεσία». 

Δηλαδή με λίγα λόγια, από τον Φεβρουάριο του 2012 δεν καταβάλλονται τριετίες σε κανέναν. Δεν καταβάλλονταν ούτε επί ΣΥΡΙΖΑ διότι η ανεργία κάλπαζε σε ποσοστά άνω του 20%.

Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ επειδή ήξεραν πολύ καλά τι γίνεται, ο Τσίπρας εξαπατούσε συνειδητά δίνοντας αόριστη υπόσχεση για «ξεπάγωμα των τριετιών», χωρίς να γίνεται λόγος στο ποσοστό ανεργίας. 

Η ανεργία με βάση τις εκτιμήσεις του προϋπολογισμού του έτους 2023 είναι 12,7%, γεγονός που δείχνει αποκλιμάκωση, και δεν είναι 20% που την είχε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συμπέρασμα για τα θύματα των fake news του ΣΥΡΙΖΑ :

Κανένας μισθός δεν παγώνει. Συνεχίζει και παραμένει παγωμένη η μη εφαρμογή (από το 2012) των τριετιών επί του μισθού έως η ανεργία να υποχωρήσει κάτω από το 10%.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου