Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Επίθεση ντροπή του φαιδρού Τσίπρα σε όσους ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και όχι μόνο

 


Ο Αλέξης Τσίπρας αμετανόητος και προκλητικός εμφανίσθηκε με την ίδια λογική φαιδρότητας και της χυδαιότητας που οδήγησε το κόμμα του σε απώλεια 600.000 ψηφοφόρων, προσβάλλοντας και πάλι τους πολίτες.

Αμφισβήτησε τις δημοκρατικές διαδικασίες και την ελεύθερη βούληση του καθενός ξεχωριστά υποστηρίζοντας πως αν ψηφίσουν και στις επόμενες εκλογές όπως την προηγούμενη Κυριακή «θα δημιουργηθούν συνθήκες ασφυκτικές για τη Δημοκρατία».

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα μετά την επίσκεψή του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι μεγάλη προσβολή σε όλους τους Έλληνες από ένα φαιδρό πολιτικό, που δεν διαστάζει να κατηγορήσει τον κόσμο που ψήφισε.

Ο φαιδρός Τσίπρας είπε «Δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω ότι το εκλογικό αποτέλεσμα είναι για εμάς ένα οδυνηρό σοκ, απρόσμενα οδυνηρό, φοβάμαι και για την κοινωνία είναι οδυνηρό, ακόμη και όσους ψήφισαν τη ΝΔ, δεδομένου ότι διαμορφώνονται συσχετισμοί που αν επαναληφθούν στις επόμενες εκλογές της ενισχυμένης αναλογικής θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφυκτικές για τη Δημοκρατία».

Και συνέχισε ο φαιδρός λέγοντας ότι αν ψηφίσουν πάλι έτσι οι ψηφοφόροι τότε θα υπάρξει «μια παντοδυναμία και μάλιστα μιας κυβέρνησης που η συμπεριφορά της την πρώτη τετραετία έδειξε ότι δε σέβεται ούτε το κράτος δικαίου, ούτε τη Δημοκρατία, ούτε τον πλουραλισμό»

«Φανταστείτε λοιπόν» σημείωσε ο προκλητικός και αμετανόητος, «έναν παντοδύναμο, ανεξέλεγκτο πρωθυπουργό αν αποτυπωθούν αυτοί οι συσχετισμοί. Συνεπώς, αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα για εμάς τούτη την ώρα, να δούμε πως θα αποτρέψουμε την επανάληψη αυτών των συσχετισμών στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση στις 25 του Ιούνη».

Αυτός ο ανεκδιήγητος αποδεδειγμένα απατεώνας πολιτικός και επαγγελματίας ψεύτης, προσέβαλλε τους πολίτες που επέλεξαν να ψηφίσουν άλλα κόμματα και κυρίως τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προσέβαλλε την ελεύθερη βούληση του καθενός ξεχωριστά και το δικαίωμα που του δίνει η ίδια η Δημοκρατία για την επιλογή κυβέρνησης.

Υποστήριξε πως το αποτέλεσμα είναι «οδυνηρό» για την κοινωνία ολόκληρη και γι αυτούς που ψήφισαν Ν.Δ και ακόμη χειρότερα, ξεχνώντας ότι αυτοί που κατηγορεί του είπαν ξεκάθαρα ότι τελείωσε για να ξεβρωμίσει ο τόπος. 

Αυτό το  ότι αν οι πολίτες επιλέξουν να ψηφίσουν και πάλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτό θα δημιουργήσει ασφυκτικές συνθήκες για τη Δημοκρατία, δείχνει το πόσο επικίνδυνος και χυδαίος πολιτικός είναι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου