Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Φλωρίδης για Τσίπρα: «Προσβάλει τους Έλληνες, ο άνθρωπος δείχνει πόσο απεχθάνεται τη Δημοκρατία»

 


Οι προκλητικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις σε όλους τους Έλληνες πολίτες  με τον Γιώργο Φλωρίδη να προβαίνει σε μια ανάρτηση κατά του αρχηγού του Τσίπρα, τονίζοντας πως «ο άνθρωπος συνεχίζει να δείχνει ακόμα και τώρα, πόσο απεχθάνεται τη Δημοκρατία».

Οι γελοίες αναφορές του Αλέξη Τσίπρα για το αποτέλεσμα των εκλογών,και τα περί «οδυνηρού αποτελέσματος για την κοινωνία», την κοινωνία που του έδειξε την απέχθεια της,  καθώς ότι αν επαναληφθούν τα αποτελέσματα της Κυριακής στις επόμενες κάλπες «θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφυκτικές για τη δημοκρατία» εξόργισαν τους πάντες.

Ο Γιώργος Φλωρίδης παρενέβη σημειώνοντας ότι με τον τρόπο αυτό ο Αλέξης Τσίπρας προσβάλλει τους πολίτες που ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα τους «προσβάλλει βάναυσα», δείχνοντας ταυτόχρονα ότι «συνεχίζει να δείχνει ακόμα και τώρα, πόσο απεχθάνεται τη Δημοκρατία, ακόμα και τη στιγμή της ύψιστης έκφρασής της που είναι οι εκλογές και η ψήφος των πολιτών!»

Η ανάρτηση του Γιώργου Φλωρίδη

«Τσίπρας: "Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι για εμάς ένα απρόσμενα οδυνηρό σοκ. Φοβάμαι ότι και για την κοινωνία είναι οδυνηρό το αποτέλεσμα, ακόμα και για όσους ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία , δεδομένου ότι διαμορφώνονται συσχετισμοί που αν επαναληφθούν στις επόμενες εκλογές της ενισχυμένης αναλογικής θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφυκτικές για τη δημοκρατία"!

Μετά την αποδοκιμασία των δηλώσεών του, με τις οποίες επεχείρησε να φορτώσει την εκλογική του συντριβή στα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο Τσίπρας επανήλθε σήμερα, κάτω από τον μανδύα μιας δήθεν αυτοκριτικής, με κάτι χειρότερο: προσβάλλει βάναυσα τους πολίτες που ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία, αποδίδοντας σ’ αυτούς μομφή ότι η ψήφος τους εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη Δημοκρατία!!!

Ο άνθρωπος συνεχίζει να δείχνει ακόμα και τώρα, πόσο απεχθάνεται τη Δημοκρατία, ακόμα και τη στιγμή της ύψιστης έκφρασής της που είναι οι εκλογές και η ψήφος των πολιτών!».

Giorgos Floridis
18 ώρες πριν

Τσίπρας: «Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι για εμάς ένα απρόσμενα οδυνηρό σοκ. Φοβάμαι ότι και για την κοινωνία είναι οδυνηρό το αποτέλεσμα, ακόμα και για όσους ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία , δεδομένου ότι διαμορφώνονται συσχετισμοί που αν επαναληφθούν στις επόμενες εκλογές της ενισχυμένης αναλογικής θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφυκτικές για τη δημοκρατία»!

Μετά την αποδοκιμασία των δηλώσεών του, με τις οποίες επεχείρησε να φορτώσει την εκλογική του συντριβή στα άλλα κόμματα της αντι...

Δείτε περισσότερα
1.069
60
110


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου