Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Νέο χτύπημα Ζουράρι δείχνει το πόσο επικίνδυνος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα


 

Αφού έφερε όλα τα ιδιωτικά σχολεία, και τις οικογένειες κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ με όσα είπε για τα παιδιά που πηγαίνουν σε τέτοια σχολεία, «τα πλουσιόπαιδα και τα κωλόπαιδα που έχουν λεφτά, γιατί όποιος έχει 9.000 ευρώ μπορεί να πάει σε ιδιωτικό, όποιος δεν έχει 9.000 ευρώ δεν μπορεί να πάει», είπε να ξανά χτυπήσει για να δείξει πόσο επικίνδυνος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με τα νούμερα που έχει για στελέχη.

Τη συνεργασία με την Ελληνική Λύση μετεκλογικά για τον σχηματισμό κυβέρνησης δεν απέκλεισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Ζουράρις μιλώντας στην ΕΡΤ3, τρομάζοντας τον κόσμο με την ανευθυνότητα που σκέφτονται τα επικίνδυνα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και με τον Βελόπουλο και με οτιδήποτε επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «Γιατί, δεν συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ που ήταν το εθνικό πατριωτικό; Η ΝΔ δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;».

Σε ερώτηση εάν θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Ελληνική Λύση το κόμμα του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Δεν είναι επιστημονική δυνατότητα σε εμένα να δώσω απάντηση, γιατί η ερώτησή σας είναι περιγραφική και δεν έχει στοιχεία επιστήμης. Και με τον Διάβολο ακόμη επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας».

Τέλος, ερωτηθείς για τη βάση αυτής της συνεργασίας, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Θα δούμε, ιδέα δεν έχω, δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα», δείχνοντας το πόσο επικίνδυνα ανεύθυνος είναι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου