Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Την είχαμε για σοβαρή αλλά μετά το "Ο Αλέξης Τσίπρας πρεσβεύει την... αλήθεια" θα γελάμε μαζί της μήνες

 


Την είχαμε για σοβαρή και μετρημένη, αλλά έπεσε στον μαγνήτη του ΣΥΡΙΖΑ που όποιον τραβήξει τον κάνει αυτομάτως νούμερο.

Κάτι τέτοιο έπαθε η Ράνια Θρασκιά, που σε εμφάνιση της στον ΑΝΤ1, μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα και άφησε άφωνο κάθε σοβαρό άνθρωπο αυτής της χώρας.

Για την Ράνια Θρασκιά ο Αλέξης Τσίπρας πρεσβεύει την... αλήθεια και εδώ χρειάζεται η εκτίμηση του γιατρού, γιατί όσο και να θέλεις να υπερβάλεις αυτό δεν το λες για κανένα λόγο.

Εκτός αν μαγεύτηκε τόσο πολύ από τα μάτια του και «τυφλώθηκε».

Είπε λοιπόν η Θρασκιά τυφλωμένη απ;o την αλήθεια του Τσίπρα : «Η προσέγγιση, οι συζητήσεις και ειδικά η συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα με έπεισαν. Κοιτώντας τον στα μάτια, με έπεισαν για την αλήθεια που ούτως ή άλλως πίστευα ότι πρεσβεύει. Ο καθαρός του λόγος, η ευθύτητα, οι ξεκάθαρες αρχές, αυτό που είναι ο ίδιος και που πρεσβεύει και ως κόμμα. Θέλω να πω δεν είναι άλλος ο Αλέξης Τσίπρας και άλλος ο ΣΥΡΙΖΑ», εξηγώντας την απόφασή της να συστρατευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ αντί να πάει σε ένα οφθαλμίατρο.

Μάλιστα ήταν τόσο ισχυρή αυτή η επαφή, που χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες, όπως είπε, για να πάρει την απόφαση και να πει το «ναι» στην συμμετοχή της στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη, όπου και εξελέγη.

«Δεν ήμουν ποτέ κομματοποιημένη. Με προσέγγισαν άνθρωποι από τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά έκανα συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα του Αγίου Γεωργίου και πολύ σύντομα, δηλαδή μετά από λίγη ώρα, αποδέχθηκα την πρόσκληση. Ανήκα πάντα στην Κεντροαριστερά». Είπε δε ότι «είχα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, είχα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ στα νεανικά μου χρόνια».

Είπε επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρέπει να παραιτηθεί, ακόμη και αν δεν μειώσει τη διαφορά στις προσεχείς εκλογές, αν και δήλωσε πεπεισμένη ότι «θα τη μειώσει γιατί ο τρόπος που θα επικοινωνηθεί το πρόγραμμα θα είναι πιο άμεσος και ευθύς», δηλαδή το ψέμα θα το σερβίρουν με άλλο τρόπο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου