Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία - Κατρούγκαλος Νο2 : κακώς δόθηκαν τα επιδόματα για την ενέργεια στους πολίτες

 



Μαρτυρούν μόνοι τους, τι θα έκαναν έτσι και γινόντουσαν πάλι κυβέρνηση.

Τα επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην ενέργεια για να στηρίξει τα νοικοκυριά θα τα καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και το δηλώνει ψυχρά και στεγνά στην κοινωνία. Αυτό επιβεβαιώνει ο εκ των μελών της εκλογικής επιτροπής του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Φαραντούρης που χαρακτήρισε τα επιδόματα στην ενέργεια για τα τιμολόγια του ρεύματος "λάθος προτεραιότητα".

Ο προκλητικός Συριζαίος Νίκος Φαραντούρης, ευρισκόμενος σε τηλεοπτικό πάνελ με τον Κωστή Χατζηδάκη, δήλωσε ότι τα επιδόματα στην ακρίβεια όταν γίνονται προμετωπίδα ως άσκηση πολιτικής είναι λάθος προτεραιότητα.

Ο Κωστής Χατζηδάκης σημείωσε ότι με αυτά που λέει ο Νίκος Φαραντούρης μετατρέπεται σε Κατρούγκαλο Νούμερο 2, θυμίζοντας τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό ο οποίος αποκάλυψε προεκλογικά το σχέδιο της Κουμουνδούρου για νέα φοροαφαίμαξη των ελεύθερων επαγγελματικών.

Σε ανάρτησή του ο Κωστής Χατζηδάκης αναφέρει:

«"Κατρούγκαλος Noύμερο 2" μάς προέκυψε χθες! Ο κ. Φαραντούρης. Χαρακτήρισε τα επιδόματα στην ενέργεια για τα τιμολόγια του ρεύματος "λάθος προτεραιότητα".

Δηλαδή μας είπε, με άλλα λόγια, ότι κακώς τα δώσαμε. Και ότι δηλαδή θα ήταν καλύτερο να αφήσουμε απροστάτευτους τους ευάλωτους συμπολίτες μας πχ στο Περιστέρι, στο Αιγάλεω, στη Νέα Ιωνία, κατά τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης!».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι και ο Αλέξης Τσίπρας έχει κατηγορήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα «pass» και μάλιστα προεκλογικά είχε επιχειρήσει να κάνει λογοπαίγνιο λέγοντας ότι ο λαός θα του πει πως ήρθε η ώρα «σπίτι σου να… πας».

Το θέμα πάντως είναι πιο σοβαρό αφού ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να εκτιμά πως ένα μέρος από το πρόγραμμά του θα καλυφθεί και από την κατάργηση των επιδομάτων στήριξης της κοινωνίας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου