Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ο Τσίπρας σκέφτηκε την παραίτηση αλλά δεν έκανε την χάρη στην Ελλάδα και τους Έλληνες

 


Όπως δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ των εκλογών το σοκ του αποτελέσματος της κάλπης ήταν οδυνηρό και ο ίδιος σκέφθηκε να παραιτηθεί. Μάλιστα σημείωσε πως το σκέφτηκε για… ώρες αλλά και για ημέρες, αλλά τελικά δεν έκανε την χάρη στην Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες που του είπαν με την ψήφο τους αυτή την απόφαση να πάρει.

Για να δικαιολογήσει το γιατί δεν παραιτήθηκε, είπε χωρίς να ρωτήσει τους πολίτες, ότι τον… συγκράτησαν οι πολίτες που τον χρειάζονταν όπως λέει, και δεν φαίνεται από πουθενά για να μην αφήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ να είναι παντοδύναμοι. 

Όπως τόνισε η ανάγκη για «δικαιοσύνη παντού» είναι αυτή που τον κράτησε και δεν τα… βρόντηξε και ακόμα γελάει ο κόσμος μαζί του.

Για να τελειώσει και με το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι θα τον φάνε στην μάπα γιατί δεν πρόκειται να φύγει, ούτε τώρα ούτε μετά όπως ανέφερε.

Στην συνέντευξη του και πάλι αμετανόητος, φαιδρός και ψεύτης επανέλαβε τα fake news που έλεγε προεκλογικά και τον έστειλαν στο 20%, δείχνοντας στους πολίτες ότι κακός δεν παραιτήθηκε να κάνει την χάρη στους Έλληνες και στην Ελλάδα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου