Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ θα ξεσκίσουν την κοινωνία στους φόρους - Παραστατίδης : Θα ενισχύσουμε τους άμεσους φόρους, όπως ΕΝΦΙΑ και γονικής κληρονομιάς


 

Μετά την Τσαπανίδου, τον Φαραντούρη του ΣΥΡΙΖΑ και την Χρονοπούλου, Μάτζιο, Δουδώνη, του ΠΑΣΟΚ ήρθε και η σειρά του Παραστατίδη ΠΑΣΟΚ να ομολογήσει ότι θα ξεσκίσουν τους πάντες στους φόρους.

Το θέμα των φόρων στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, έχει τρομάξει την κοινωνία αφού βλέπει ότι αντιγράφουν τον ΣΥΡΙΖΑ και γίνονται απειλητικοί για την κοινωνία μας και χώρα.

Οι αποκαλύψεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ όπως η Ελένη Χρονοπούλου και ο Παναγιώτης Δουδωνής για φοροεπιδρομή, έχει τρομάξει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Στέφανος Παραστατίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, αναφέρθηκε σε μια άλλη σειρά φόρων, όπως ο ΕΝΦΙΑ, τασσόμενος υπέρ της μονιμοποίησής του.

Συγκεκριμένα, ο Παραστατίδης είπε: «Εμείς πρέπει να αλλάξουμε τον λόγο άμεσων και έμμεσων φόρων, γιατί αυτοί πλήττουν τη μεσαία τάξη και τα χαμηλά εισοδήματα».

Σε ερώτηση του Παναγιώτη Στάθη για το αν το ΠΑΣΟΚ θα διατηρήσει τον ΕΝΦΙΑ, απάντησε: «Βεβαίως, οι φόροι οι οποίοι αφορούν στην κληρονομιά, στις γονικές παροχές, αυτοί πρέπει να ενισχυθούν για να γίνει η αναδιανομή και αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μειωθούν οι έμμεσοι φόροι».

«Οι άμεσοι φόροι οι οποίοι αφορούν στον φόρο γονικής κληρονομιάς, στον φόρο ακίνητης περιουσίας -αυτός είναι ο ΕΝΦΙΑ- είναι φόροι που ουσιαστικά αφορούν τους έχοντες, αυτοί είναι φόροι οι οποίοι θα πρέπει να κρατηθούν, και οι φόροι οι οποίοι θα πρέπει να μειωθούν είναι οι έμμεσοι φόροι», κατέληξε.

Επικίνδυνοι ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου