Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Ρε φαιδρέ Ανδρουλάκη επιτίθεσαι σε αυτούς που προσπαθούν να αποκρούσουν την κυβερνοεπίθεση;Είναι απίστευτα προκλητικός, ανεπαρκής και επικίνδυνος ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε σημείο που πρέπει στο ΠΑΣΟΚ να του απαγορεύσουν να μιλάει, μήπως και έχουν κάποια ελπίδα.

Γίνεται κυβερνοεπίθεση και το ΠΑΣΟΚ επιτίθεται σε αυτούς που προσπαθούν να την αποκρούσουν, μην μπορώντας να διαχειριστεί αλλιώς την αντιπολίτευση και να κάνει την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι να πεις για τον γελοίο Ανδρουλάκη που καθημερινά δείχνει ότι είναι ακατάλληλος για την θέση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και χειρότερος απο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ευθύνες στη ΝΔ που προσπαθεί να αποκρούσει κυβερνοεπίθεση, επιρρίπτει ο ακατάλληλος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, για την επίθεση χάκερ στην Τράπεζα θεμάτων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις στις ενδοσχολικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον ανεπαρκή πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, παίζουν με την αγωνία των μαθητών, προσπαθώντας να ρίξουν ευθύνες στην υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Για μία ακόμα μέρα αναδεικνύεται η αποτυχία της πολιτείας να εξασφαλίσει την εύρυθμη διενέργεια των εξετάσεων.

Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επιτελικό χάος.

Παίζουν με την αγωνία των μαθητών προσπαθώντας να ρίξουν μάλιστα τις ευθύνες στην υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση βέβαια δεν είναι μόνο ευθύνη του υπουργείου Παιδείας, είναι και θέμα κυβερνοασφάλειας των εθνικών μας ψηφιακών υποδομών, ευθύνη που με απόφαση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας πέρασε σε μετακλητό υπάλληλο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου