Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Επικίνδυνοι για την χώρα θέλουν να την σύρουν σε 3ες κάλπες σε βάρος της οικονομίας και της ασφάλειας

 


Επικίνδυνοι, ανεύθυνοι, και ίδιοι σε όλα Τσίπρας - Ανδρουλάκης καλούν τους πολίτες να μη δώσουν ψήφο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και να οδηγηθεί η χώρα σε παρατεταμένη ακυβερνησία. 

Να μην επιτρέψουν να προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και να συρθεί η χώρα σε τρίτες κάλπες. 

Η επικινδυνότητα και των δύο αρχηγών ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνει την ανάγκη να δοθεί ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία, από τους πολίτες και να τους καταδικάσει και τους δύο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου και την συντριπτική ήττα που υπέστη κατηγορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι αδιαφορούσε για τη σταθερότητα της χώρας επιδιώκοντας την αυτοδυναμία. Και τον κατηγορούσε επίσης ότι είναι διατεθειμένος, αν δεν την πετύχει, να πάει και σε… τρίτες κάλπες.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωνε πως πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή. Έθετε και προϋποθέσεις , ειδικά αυτή που αφορούσε το πρόσωπο του πρωθυπουργού της όποιας συγκυβέρνησης, δήλωνε όμως ότι στόχος του είναι να βρεθεί η Νέα Δημοκρατία στη θέση της αντιπολίτευσης, αλλά και ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο αντίπαλος της δεξιάς και όχι του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τι εννοεί ως προς το σχήμα της υποτιθέμενης συγκυβέρνησης.

Τώρα επικίνδυνοι και ανεύθυνοι και οι δύο άλλαξαν το τροπάρι, και δεν θέλουν σταθερή κυβέρνηση, αδιαφορώντας για την χώρα και τους πολίτες, θέλουν ακυβερνησία για να επιβιώσουν και οι δύο πολιτικά.

Συντεταγμένα Τσίπρας και Ανδρουλάκης, θα έλεγε κανένας σε πλήρη συννενόηση, ζητούν οι ανεύθυνοι από τους πολίτες να μην ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά να επιλέξουν τον έναν από τους δύο ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ισχυρής αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Με λίγα λόγια εξοργίζοντας τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρει εάν την 25η Ιουνίου η χώρα θα έχει κυβέρνηση, αλλά ποιος θα είναι μια επικίνδυνη ανεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση.

Δεν σκέφτονται ούτε την οικονομία της χώρας, ούτε την ασφάλεια της χώρας ειδικά μετά τις εκλογές στην Τουρκία, αδιαφορούν εάν η χώρα θα κυβερνηθεί, τους ενδιαφέρει να παίζουν με την χώρα για να επιβιώσουν πολιτικά.

Το αφήγημα και τον δύο Τσίπρα - Ανδρουλάκη πως αν επαναληφθεί η ψήφος της 21ης Μαΐου θα υπάρξει ένα καθεστώς σε βάρος της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά τη βούληση των πολιτών απειλή, δείχνει το πόσο ανεύθυνοι, ανεπαρκής και επικίνδυνοι είναι για την χώρα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου