Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Νέος επικίνδυνος Τσίπρας ξημερώνει για την Ελλάδα και λέγεται Νίκος Ανδρουλάκης

 


Ευτυχώς αυτός έδειξε από νωρίς τι είναι, πάθαμε μάθαμε  και τώρα ξέρουμε!!!

Η ανευθυνότητα  Ανδρουλάκη να λέει ότι ο πραγματικός φόβος δεν είναι η ακυβερνησία αλλά η παντοδυναμία Μητσοτάκη η οποία αν έρθει θα έρθει μέσω εκλογών δείχνει το πόσο επικίνδυνος γίνεται για την χώρα.

Αποδεικνύει ότι δυσκολεύεται με την σοβαρότητα αφού σκέφτεται μόνο το κόμμα και την πολιτική του επιβίωση, και όχι το καλό της χώρας.

Αυτό που τον σώζει και δεν έχουν καταλάβει όλοι οι Έλληνες την ανεπάρκεια του, καθώς και το μικρό ποσοστά του 11% που κατάφερε να πάρει, είναι το ότι δεν έχει ευτυχώς κυβερνήσει.

Δεν ήταν τυχαίο, ότι το ΠΑΣΟΚ με ευθύνη την ανευθυνότητα και την ανεπάρκεια Ανδρουλάκη δεν καρπώνεται από την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ που θα έπρεπε να έχει διαλύσει.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος όπου κυριάρχησε μια αντιμητσοτακική ρητορική ανάλογη με αυτή του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η αναζήτηση επιχειρημάτων κατά της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της, βάζοντας στόχο την Νέα Δημοκρατία και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ που εάν ήταν σοβαρός θα ήθελε να φανεί κάποια διαφορά από το κόμμα του Τσίπρα.

«Πραγματικός φόβος δεν είναι αυτός της ακυβερνησίας αλλά της παντοδυναμίας του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ακριβώς τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα, τρομάζοντας τους πολίτες ότι γεννιέται ένας άλλος Τσίπρας που έχει απαξιώσει και καταδικάσει ο κόσμος.

Στόχος του Ανδρουλάκη είναι και πάλι ο πρόεδρος της Ν.Δ και το κόμμα που κατέγραψε ισχυρή πλειοψηφία στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής και όχι ο Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ για να περάσει στην δεύτερη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το γελοίο και ανεύθυνο επιχείρημα περί παντοδυναμίας του συστήματος Μητσοτάκη που όπως είπε ο ανεύθυνος και επικίνδυνος είναι πιο επικίνδυνο από την ακυβερνησία, επιβεβαιώνοντας ότι έχει εμμονή όπως και ο Τσίπρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απλά επειδή είναι ανώτερος τους και δεν μπορούν να τον αντιπολιτευθούν.

Ο Ανδρουλάκης και γιαυτό πρέπει να τιμωρηθεί απο τον Ελληνικό λαό αδιαφορεί για το ενδεχόμενο ακυβερνησίας, όπως και για το ενδεχόμενο να συρθεί η χώρα σε τρίτες κάλπες.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε πως ακόμη και 149 βουλευτές να έχει η ΝΔ ο ίδιος δεν θα δεχθεί να μετέχει σε ένα κυβερνητικό σχήμα ακόμη και αν αυτό οδηγήσει σε νέα εκλογική διαδικασία, λες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δεχόταν ποτέ να κάνει κυβέρνηση με έναν ανεύθυνο, επικίνδυνο και ανεπαρκή πολιτικό αρχηγό.

Ανδρουλάκης λοιπόν στα βήματα του Αλέξη Τσίπρα, ίδιες αναφορές, ίδια φρασεολογία και ίδια λογική έναντι των πολιτών αλλά και της χώρας.

Θα το θυμηθείτε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης πολύ σύντομα να έχει την απαξίωση και την μοίρα του Αλέξη Τσίπρα και ευτυχώς αυτόν τον πήραμε χαμπάρι απο νωρίς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου