Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Ο Γιαννούλης συνεχίζει το αφήγημα των fake news και της απάτης

 


Αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή είναι να απαγορεύσει στον Χρήστο Γιαννούλη να βγαίνει στις ενημερωτικές εκπομπές εξαπατώντας και λέγοντας ασύστολα ψέματα.

Όχι ότι δεν κάνουν όλοι το ίδιο στον ΣΥΡΙΖΑ, λένε ψέματα, εξαπατούν τον κόσμο ασύστολα χωρίς ίχνος αλήθειας, αλλά ο Γιαννούλης είναι τόσο ψεύτης και προκλητικός που εξοργίζει τον κόσμο και αλλάζουν κανάλι.

Ο Χρήστος Γιαννούλης είναι ένα μεγάλο δώρο για την Νέασ Δημοκρατία, γιατί θυμίζει στον κόσμο σε κάθε του εμφάνιση το πόσο φαιδρά και χυδαία στελέχη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εχθές στο MEGA και πριν απο λίγο στον ΣΚΑΙ, έδειξε το πόσο φαιδρός γνήσιος Συριζαίος είναι, κάτι που δεν κάνει καλό στο ίδιο του το κόμμα που θέλει να δείξει ένα άλλο πρόσωπο.

Εχθές υποστήριξε ένα fake news αναφορικά με δήθεν δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί παντοδυναμίας, κάτι που δεν είπε φυσικά.

«Έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο που ζητεί παντοδυναμία και οι λέξεις έχουν νόημα, για να επιβάλλει μια αυταρχική πολιτική» ξεκίνησε να λέει ο φαιδρός Χρήστος Γιαννούλης για να τον διακόψει ο Γιάννης Οικονόμου και να του θέσει το ερώτημα: «Ποιος ζητάει παντοδυναμία; Καθαρή εντολή ζητάει», και να ακολουθήσουν τα εξής:

Γιαννούλης: Το είπε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παντοδυναμία της χώρας στη συνέντευξή του στην «Καθημερινή».

Οικονόμου: Η χώρα πρέπει να είναι παντοδύναμη, αυτό το θέλουμε όλοι.

Γιαννούλης: Είναι παράφραση ότι θέλω να είμαι παντοδύναμος.

Αναφορά που προκάλεσε αμηχανία στους υπόλοιπους δεδομένου ότι το «θέλω να είμαι παντοδύναμος» που αρχικά υποστήριξε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε «η χώρα να είναι παντοδύναμη».

Πριν από λίγο ο Χρήστος Γιαννούλης εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ, με το ίδιο τροπάρι, ψέμα, απάτη, φαιδρότητα και χυδαιότητα κάτι που καταδίκασε ο Ελληνικός λαός, και η Νέα Δημοκρατία τρίβει τα χέρια της.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου