Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Αμετανόητοι στον ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο ψέμα εξαπατούν με δήθεν αύξηση σε ασφαλιστικές εισφορές

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε τίποτα απο τις εκλογές 21 Μαίου και συνεχίζει να εξαπατά τον κόσμο με fake news.

Κάνουν κάτι για το οποίο μαζί με όλα τα άλλα που τους βαραίνουν,  τιμωρήθηκαν, αλλά μυαλό δεν βάζουν, και συνεχίζουν να εκνευρίζουν τον κόσμο που τους έχει πάρει χαμπάρι.

ΣΥΡΙΖΑ, υπόγα και ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν μπροστά το σχέδιο απάτη και όποιος τσιμπήσει τσίμπησε, έτσι και αλλιώς πίσω είμαστε σε ποσοστά.

Για να καλύψουν την ομολογία Κατρούγακαλου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεσκίσει και πάλι τους ελεύθερους επαγγελματίες με 20% εισφορά, επανέρχονται στον ισχυρισμό ξεκάθαρη απάτη ότι δήθεν η κυβέρνηση δεσμεύτηκε δήθεν στην Κομισιόν για αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών που φτάνουν το 14% και ότι δήθεν αποκρύπτει το σχέδιό της.

Για να καλύψουν την απάτη τους στηρίζονται, στην αύξηση εισφορών που έγινε στις αρχές του 2023 κατά 9,6% λόγω πληθωρισμού του 2022 και στην επόμενη αύξηση αρχές 2024 με βάση τον πληθωρισμό το 2023. 

Μιλούν για δήθεν κρυφή ατζέντα την στιγμή που η αναπροσαρμογή των εισφορών λόγω πληθωρισμού έχει γίνει από τις αρχές του χρόνου και προφανώς δεν είναι κρυφή, είναι φανερή και οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες το γνωρίζουν, αλλά επειδή είναι απατεώνες δεν ξέρουν να πούν η να κάνουν κάτι άλλο.

Προσποιούνται πως δεν ξέρουν ότι οι εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών ακόμη και μετά την αναπροσαρμογή αυτή παραμένουν σημαντικά χαμηλότερες σε σχέση με εκείνες που επέβαλε το 2017 ο νόμος Κατρούγκαλου, αλλά και σε σχέση με τις εισφορές που καθιερώθηκαν το 2019 από την Κυβέρνησή τους, μετά από την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε ο νόμος Κατρούγκαλου. 

Κάνουν τους χαζούς ότι δήθεν δεν ξέρουν ότι οι εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών κλιμακώνονται -με το νόμο της Νέας Δημοκρατίας- σε έξι διαφορετικές κλάσεις και οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ελεύθερα την κλάση των εισφορών που θα πληρώνουν, και το κάνουν συνειδητά για να εξαπατήσουν το κόσμο.

Η αναπροσαρμογή των εισφορών λόγω πληθωρισμού ήταν απαραίτητη προκειμένου οι συντάξεις των ελευθέρων επαγγελματιών να τους εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης στο μέλλον, αλλά και για να διατηρούνται οι δημοσιονομικές ισορροπίες με δεδομένη την αύξηση των συντάξεων που έγινε μετά από 12 χρόνια και θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια, αλλά αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΑΠΑΤΗ είναι μικρά γράμματα δεν μπορεί να τα διαβάσει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου