Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ο Κούλογλου αποκαλύπτει πώς εξαπατά τον Ελληνικό λαό ο Τσίπρας για να στήσει κυβέρνηση ηττημένων


 

Η απλή αναλογική που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, έγινε ξεκάθαρα για να ταλαιπωρηθεί η χώρα και η οικονομία της, παίζοντας με τα καπρίτσια και την πολιτική επιβίωση του Αλέξη Τσίπρα.

Ομολόγησε ότι ο Τσίπρας ξέρει ότι θα χάσει, και θα το παλέψει για να κυβέρνηση ηττημένων, αναφέροντας ξεκάθαρα ότι το όχι δεν θέλω κυβέρνηση ηττημένων, είναι ακόμα μία προσπάθεια εξαπάτησης του κόσμου από τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας.

Μιλώντας στα Parapolitika fm ο Κούλογλου τόνισε πως «στην απλή αναλογική δεν υπάρχει κυβέρνηση ηττημένων. Η απλή αναλογική γίνεται για να μπορούν να υπάρξουν συνεργασίες» προσθέτοντας πως «ο Τσίπρας έχει δίκιο. Ο Τσίπρας, βλέποντας ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν, αυτό που λέει με την κυβέρνηση ηττημένων είναι ότι προσπαθεί να αποτρέψει τη χαλαρή ψήφο»

Το ενδεχόμενο σύμφωνα με τον Κούλογλου για κυβέρνηση ηττημένων, που περιλαμβάνει φυσικά και το ΜεΡΑ25 που θέλει να κλείσει τις τράπεζες, να μας βγάλει από το ευρώ και να πληρώνουμε με "ΔΗΜΗΤΡΑ"παραμένει στο τραπέζι.

Ο Στέλιος Κούλογλου σημείωσε πως η απλή αναλογική έχει τη λογική των συνεργασιών των κομμάτων, και ως εκ τούτου η δημιουργία μιας κυβέρνησης συνεργασίας δεν νοείται ως κυβέρνηση “ηττημένων” (άσχετα εάν δεν περιλαμβάνει το πρώτο κόμμα)εν τούτοις τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν βλέπει να υπάρχουν περιθώρια συνεργασιών, δείχνοντας προς την πλευρά του Γιάνη Βαρουφάκη και των όσων αυτός υποστηρίζει αναφορικά με τις τράπεζες και το Ευρώ.

Ο Κούλογλου έδωσε στεγνά τον Αλέξη Τσίπρα αποκαλύπτοντας πώς το όχι σε κυβέρνηση ηττημένων του Τσίπρα συνδέεται με την αποφυγή μιας χαλαρής ψήφου, οπότε πρόκειται για άλλη μία απάτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να δεί ακόμα μία φορά ο ελληνικός λαός τι τον περιμένει σε ερώτηση εάν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ25 συμπληρώνουν τις 151, έστω και αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρώτος, θα πρέπει να επιχειρηθεί μια τέτοιου είδους μορφή κυβέρνησης, είπε: «Νομίζω πως ναι. Μπορεί να μην έχει τη μορφή τη συμμετοχής στην κυβέρνηση, μπορεί να έχει τη μορφή ψήφου ανοχής».

Υπενθυμίζεται πως και ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στον Alpha για ψήφο ανοχής τονίζοντας με αφορμή  το ΜέΡΑ25 και τη μορφή συνεργασίας που μπορεί να υπάρξει μετά τις εκλογές με απλή αναλογική.

Με λίγα λόγια είναι έτοιμη στον ΣΥΡΙΖΑ να διαλύσουν την Ελλάδα και ότι έχει καταφέρει να φτιάξει αυτά τα 4 τελευταία χρόνια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου