Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ένας επικίνδυνος 30χρονος Ρομά πατέρας απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια σχολείου

 


Κάποιος είπε στον Ρομά ότι θα πάρει επίδομα έτσι και στείλει τα παιδιά του στο σχολείο, και αυτός πήγε σε σχολείο να απειλήσει την διευθύντρια να τα πάρει τώρα ειδικά που τελειώνει η χρονιά.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί της Τετάρτης (26/4) ένας 30χρονος επικίνδυνος Ρομά, που απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια σχολείου στο Ηράκλειο.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, ο 30χρονος άνδρας μεταφέρθηκε μαινόμενος πριν από λίγο στα δικαστήρια Ηρακλείου, όπου θα περάσει τη διαδικασία του Αυτόφωρου.

Ο 30χρονος επικίνδυνος Ρομά, πατέρας δύο παιδιών που είχε πρόσφατα μετοικήσει με την οικογένεια του στην περιοχή, εμφανίστηκε στο σχολείο ζητώντας την άμεση εγγραφή και φοίτηση των παιδιών του, από τα οποία το ένα είναι νήπιο, και πρέπει να πάει νηπιαγωγείο.

Η Διευθύντρια, παρουσία και άλλων εκπαιδευτικών, προσπάθησε να του εξηγήσει, ότι οι εγγραφές δεν έχουν ξεκινήσει, ακόμα δεν έχει τελειώσει η χρονιά αλλά και το προφανές, ότι χωρίς έγγραφα μετεγγραφής δεν μπορεί να υπάρξει φοίτηση για το μεγαλύτερο, ενώ για το μικρότερο προσπάθησε να εξηγήσει στον άνδρα, πως έπρεπε να απευθυνθεί σε Νηπιαγωγείο.

Ο 30χρονος άνδρας επιτέθηκε στη διευθύντρια του σχολείου με μαχαίρι. Στο σχολείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, πριν φτάσουν άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι και συνέλαβαν τον Ρομά όπου τώρα θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου