Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Βρίζει την κυβέρνηση η Καραγιάννη επειδή γυρίζει στην ΡΑΣ για να κάνει την δουλειά της

 



Νέα Δημοκρατία "Η ιστορία της κ. Καραγιάννη αποτελεί μια μικρογραφία των χρόνιων παθογενειών του Δημοσίου"

Μετά την αποκάλυψη ότι η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Καραγιάννη αποσπάστηκε από την Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων την ώρα που η πρόεδρός της μιλά για υποστελέχωση, η Καραγιάννη γυρνάει πίσω και βρίζει προκλητικά την κυβέρνηση.

Η απόφαση της Κουμουνδούρου, μετά το κράξιμο να επιστρέψει στη θέση της η Καραγιάννη, δεν της άρεσε και έκανε μια χυδαία, υβριστική, Συριζαίκη ανάρτηση κατά της κυβέρνησης και δηλώνει προκλητικά πως όπου και αν πάει θα λέει τα ίδια.

Το θέμα που προκύπτει τώρα είναι εάν η Τάνια Καραγιάννη έχει την ικανότητα να δουλέψει στην ΡΑΣ, και να είναι στέλεχος μια ανεξάρτητης αρχής, γιατί η ίδια μόνο ανεξάρτητη δεν είναι.

Στην ανάρτηση της δεν κάνει αναφορά σε ευθύνες προηγούμενων κυβερνήσεων, μεταξύ αυτών και του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει ξεκάθαρα Συριζαίικα και όχι ανεξάρτητα, με αντικυβερνητικό μένος εξαπολύοντας μια επίθεση που συνδέεται με το γεγονός ότι και η ίδια  δέχθηκε να αποσπαστεί από την υποστελεχωμένη αρχή για να βρεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η προκλητική και φαιδρή ανάρτησή της Καραγιάννη αναφέρει ότι:

«Πριν ακριβώς έξι μήνες έγραφα ότι: «Είναι μια κυβέρνηση αδίστακτων, ικανών για τα πάντα!»

Διαπλοκή, απευθείας αναθέσεις, σκάνδαλα, διαφθορά, ακρίβεια, αύξηση ανισοτήτων, υποβάθμιση κοινωνικού κράτους, απαξίωση δημοσίων υποδομών.

Σήμερα θα πρόσθετα ότι είναι εξόφθαλμα επικίνδυνοι για την κοινωνία και τα παιδιά της. Γιατί τέτοιες είναι οι πολιτικές που ασκούν.

Προσωπικά θα συνεχίσω, απ’ όπου κι αν βρίσκομαι, να λέω μόνο και πάντα αυτό που πιστεύω.

Όπως έκανα και πριν.

Και πιο πριν.

Και πιο πριν.

Τα τελευταία 20 χρόνια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ασχολούμαι με τα κοινά.

Σταθερά. Και με ειλικρίνεια».

app-facebook
Τάνια Καραγιάννη
το Σάββατο

Πριν ακριβώς έξι μήνες έγραφα ότι: «Είναι μια κυβέρνηση αδίστακτων, ικανών για τα πάντα!»
Διαπλοκή, απευθείας αναθέσεις, σκάνδαλα, διαφθορά, ακρίβεια, αύξηση ανισοτήτων, υποβάθμιση κοινωνικού κράτους, απαξίωση δημοσίων υποδομών.
Σήμερα θα πρόσθετα ότι είναι εξόφθαλμα επικίνδυνοι για την κοινωνία και τα παιδιά της. Γιατί τέτοιες είναι οι πολιτικές που ασκούν.

Προσωπικά θα συνεχίσω, απ’ όπου κι αν βρίσκομαι, να λέω μόνο και πάντα αυτό που πιστεύω. ...

Δείτε περισσότερα
104
20
1

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ αναφέρει ότι: «Η κ. Καραγιάννη ήταν αποσπασμένη από τη ΡΑΣ στον ΣΥΡΙΖΑ όταν έγινε το τραγικό δυστύχημα. Λίγες μέρες μετά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, υπό το βάρος της κατακραυγής, ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να άρει την απόσπασή της».

Συνεχίζει: «Η κα Καραγιάννη, ως στέλεχος μιας ανεξάρτητης αρχής, κάνει μια ανάρτηση που ξεχειλίζει από φανατισμό και επιθετικότητα χαρακτηρίζοντας, μεταξύ άλλων, την Κυβέρνηση ως «Κυβέρνηση αδίστακτων» και προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να λέει ακριβώς τα ίδια. Ένα στέλεχος ανεξάρτητης αρχής που εκφράζεται δημόσια με τέτοιο φανατισμό δείχνει ότι κάθε άλλο παρά διακρίνεται για την ανεξαρτησία με την οποία μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά της, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία».

«Η ιστορία της κ. Καραγιάννη αποτελεί μια μικρογραφία των χρόνιων παθογενειών του Δημοσίου. Μέλος "υποστελεχωμένης", κατά τα λεγόμενα της προέδρου της, ανεξάρτητης αρχής, αποσπασμένη σε κομματικά γραφεία, που επιστρέφει κατόπιν της τραγωδίας στην οργανική της θέση συνεχίζοντας να λειτουργεί σαν εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και εκφράζοντας κομματικό φανατισμό που δεν συνάδει με τα χαρακτηριστικά, την αντικειμενικότητα της κρίσης και την ανεξαρτησία του ρόλου που υπηρετεί» καταλήγει η αιχμηρή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου