Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ξεφτίλα καθημερινότητα για τους Συριζαίους - Μπαλάφας : Δεν χτύπησαν “αγνοί” αναρχικοί τον Βαρουφάκη αλλά χαφιέδες

 


Κάτσε να "γλείψω" λίγο τους συντρόφους αναρχικούς, μην με αρχίσουν και εμένα στις κλωτσιές είπε ο Μπαλάφας, και αποφάσισε για ακόμα μία φορά να προκαλέσει και να ξεφτιλιστεί.

Το παραμύθι του Βαρουφάκη, ότι δήθεν δεν ήταν αναρχικοί αυτοί που άρχισαν στις κλωτσιές αλλά παρακρατικοί μπράβοι της νύχτας, συνέχισε ο Μπαλάφας.

Ο Βαρουφάκης όμως διαψεύστηκε και έπεσε στο κενό η προσπάθεια του να καλύψει τους δράστες και να αποπροσανατολίσει τις αρχές, οπότε ο Μπαλάφας βρήκε κάτι άλλο να πει για να ξεφτιλιστεί και να γελάνε οι αναρχικοί μαζί του.

Ο Γιάννης με δύο (ν) Μπαλάφας δήλωσε πως αυτοί που χτύπησαν τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 και πρώην σύντροφο δεν ήταν «αγνοί» αναρχικοί αλλά χαφιέδες αναρχικοί και γελάνε τα Εξάρχεια με τον Συριζαίο σύντροφο.

Η συμπεριφορά του Μπαλάφα δείχνει ότι υπάρχει φαιδρό και χυδαίο σχέδιο απο την ακροαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο να δημιουργήσουν θέμα δράσης δήθεν παρακρατικών οργανώσεων, αλλά δεν τους κάθετε γιατί οι επιθέσεις οδηγούν σε συντρόφους αναρχικούς που τους περιμένουν όλους να τους αρχίσουν στις κλωτσιές όπως φαίνεται.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου