Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Στον ανακριτή σήμερα ο 17χρονος αντιεξουσιαστής που τον καλύπτει το θύμα Βαρουφάκης

 


Το μοναδικό θύμα παγκοσμίως που καλύπτει τους δράστες του προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει της αρχές, είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης και αυτό έκανε πολλούς να εξοργιστούν μαζί του για το "μυαλό" που κουβαλάει.

Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος του 17χρονου που συνελήφθη για την επίθεση και τον τραυματισμό του Γιάνη Βαρουφάκη, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Συγκεκριμένα η αυτεπάγγελτη δίωξη, η οποία στρέφεται και τα παντός αλλού υπευθύνου είναι για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα και αφορά στα εξής αδικήματα: βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα), συμμορία (κακούργημα), παράνομη βία και παράνομη οπλοφορία.

Στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται, στο μεταξύ, ακόμα 3-4 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρατική Ασφάλεια, πρόκειται για νεαρά άτομα, που κινούνται στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Ερευνάται εάν έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν σε επεισόδια.

Σήμερα, αναμένεται ο 17χρονος συλληφθείς να οδηγηθεί στον ανακριτή ανηλίκων. 

«Έχουν ταυτοποιηθεί όλοι όσοι συμμετείχαν στην επίθεση», δήλωσε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης σε χθεσινή του τηλεοπτική εμφάνιση. Σημείωσε, ότι δεν είναι «μπράβοι», αλλά «μπαχαλάκηδες» και πρόσθεσε πως «αυτά τα παιδιά έχουν προσαχθεί πολλές φορές για επεισόδια».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου