Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Σταθάκης κατά Παύλου Πολάκη

 



Τη δική του ετυμηγορία, πριν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, αλλά και τη σύγκληση του πειθαρχικού οργάνου με αντικείμενο την αποπομπή του Παύλου Πολάκη, που πήγαν για την άλλη εβδομάδα λόγω του εθνικού πένθους, έβγαλε ο πρώην βουλευτής Χανίων και εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.

Ο πρώην υπουργός μίλησε για «δεδομένο ατόπημα» του Παύλου Πολάκη για την ανάρτηση που οδήγησε στην παραπομπή του στα όργανα. Ο Γιώργος Σταθάκης είπε επί λέξει: «Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο υπήρξε μια μικρή αναστάτωση που θεωρήθηκε λήξασα. Τη Δευτέρα μιλούσαμε με τον Παύλο σε εκδήλωση στα Χανιά. Ακολούθησε η κλιμάκωση που ενεργοποίησε μια τελείως διαφορετική διαδικασία από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα θέμα που χειρίζεται πλέον κεντρικά ο ΣΥΡΙΖΑ».

Για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ πριμοδοτεί τη δική του υποψηφιότητα στα Χανιά, απάντησε: «Επέλεξα και έθεσα εαυτόν στον ΣΥΡΙΖΑ να κατέβω στα Χανιά πάλι, προφανώς μαζί με τον Παύλο Πολάκη, όπως και στις προηγούμενες εκλογές. Ανακοινώθηκαν λιγότεροι υποψήφιοι σε όλη την Κρήτη. Το θέμα με τον κ. Χαιρετάκη έληξε μέσα σε δύο ώρες».

Για το αν πρέπει να διαγραφεί ο Παύλος Πολάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε: «Δεν έχω προσωπική άποψη για το θέμα. Το ατόπημα είναι δεδομένο. Κανένας δεν έχει πολιτική πλατφόρμα πριν από τις εκλογές. Το κόμμα είναι ενιαίο και η πολιτική πλατφόρμα εκφράζεται από τον Τσίπρα. Τέλος».

Τον κάρφωσε τον Παυλάρα  στην καρδιά ο Σταθάκης…


tomanifesto.gr





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου