Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτη ημέρα πένθους καλεί κόσμο στις πλατείες χωρίς ίχνος ντροπής

 


Βρήκαν ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να ξεσηκώσουν όσους περισσότερους μπορούν για το δυστύχημα στα Τέμπη, παρά το ότι έχουν οι ίδιοι προιστορία στις τραγωδίες, όπως το Μάτι και η Μάνδρα, και τότε δεν είχαν ξεσηκώσει κανένα.

Να κατεβάσει κόσμο στις πλατείες επιχειρεί ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλευόμενος την οδύνη για την τραγωδία στα Τέμπη προωθώντας μέσω των σοσιαλ μίντια κάλεσμα για μια δήθεν σιωπηρή διαμαρτυρία την Παρασκευή το απογεύμα.

Καλό θα ήταν στα καλέσματα να είναι και ο Σπίρτζης που ήταν υπουργός μεταφορών για 4,5 χρόνια επί ΣΥΡΙΖΑ, για να τον ρωτάει ο κόσμος τι έκαναν αυτοί στον ΟΣΕ εκτός από το ξεπούλημα του για μόλις 45 εκατομμύρια ευρώ.

«Πενθούμε τους νεκρούς μας, ζητάμε την αλήθεια» αναφέρει η ΜΚΟ που είχε διοργανώσει τη γνωστή συναυλία για τον… άνθρωπο χωρίς να αναφέρει πουθενά τη λέξη Ουκρανία, και δεν την είδαμε να έχει κάνει το ίδιο για τα θύματα στο Μάτι.

Είναι αυτή που όπως είχε αποκαλυφθεί χρησιμοποιούσε ως τηλέφωνο επικοινωνίας ένα τηλέφωνο που ήταν στο όνομα της Θεανούς Φωτίου, της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ίδια η ΜΚΟ με την οποία συντάχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωση για τη συλλογή τροφίμων και άλλων αναγκαίων υλικών για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

«Αλληλεγγύη για Όλους Σιωπηρή διαμαρτυρία- Πενθούμε τους νεκρούς μας, ζητάμε την αλήθεια. Βιώνουμε μια ανείπωτη τραγωδία, πενθούμε τον άδικο χαμό δεκάδων κυρίως νέων ανθρώπων, ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια. Συμμετέχουμε στην σιωπηρή διαμαρτυρία με κεριά στις 3 Μαρτίου 2023 στην Πλατεία Ελευθερίας στις 19.00.» γράφουν οι φαιδροί βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αδιαφορώντας για τα θύματα στο Μάτι που δεν ζήτησαν ποτέ την αλήθεια, και δεν έχουν ζητήσει συγνώμη μέχρι και σήμερα.
















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου