Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Μια συγγνώμη από τους προηγούμενους υπουργούς Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη;

 



Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής έχοντας ευθύνες γιατί δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία στο σύστημα ασφάλειας των σιδηροδρόμων ζήτησε συγγνώμη με κλάματα και παραιτήθηκε δείχνοντας πολιτική ευθιξία.



Το ερώτημα είναι αν προηγούμενοι υπουργοί που πέρασαν από αυτό το πόστο θα ζητήσουν και αυτοί συγνώμη, κυρίως ο προτελευταίος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και για 4,5 χρόνια Χρήστος Σπίρτζης που συμμετείχε στο ξεπούλημα του ΟΣΕ.

Η κατάσταση στους σιδηρόδρομους δεν είναι σημερινή, όπως ακούγεται το πρόβλημα απο το 2000 και ενώ υπήρχε λύση κανένας δεν έκανε τίποτα. 

Εδώ υπάρχει σκάνδαλο με κάποιους μέσα στον ΟΣΕ να σταματούν συμβάσεις, να επαναδιαπραγματεύονται, να ξεπουλάνε τελικά τον ΟΣΕ αντί για 300 εκατομμύρια που θα τον πουλούσε η κυβέρνηση Σαμαρά, σε 45 εκατομμύρια που τα ξεπούλησε ο Τσίπρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεσηκώνει κόσμο χωρίς ίχνος ντροπής, και φωνάζει να αναζητηθούν ευθύνες, όταν είναι και ο ίδιος στο κάδρο και μάλιστα με ένα υπουργό μεταφορών τον Χρήστο Σπίρτζη, από το 2015, έως το 2019 που έχει και αυτός τεράστιες ευθύνες.

Ο πρωθυπουργός το ξεκαθάρισε, οι ευθύνες θα διερευνηθούν και θα αποδοθούν και αυτό θα γίνει γρήγορα!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου