Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του συντρόφου Ραγκούση θα επιτεθεί; Μπα θα τους μαλώσει ο Τσίπρας

 



Όλοι γνωρίζουμε ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα είναι και μέλη του ακροαριστερού ΣΥΡΙΖΑ, και όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και συγγενείς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στους αντιεξουσιαστές.

Οπότε μην περιμένετε ποτέ να επιτεθεί ο Ρουβίκωνας σε συντρόφους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί απλά οι ακροαριστεροί μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα το βράδυ της Πέμπτης, όπως πάντα επιλεκτικοί υποκριτές ακροαριστεροί.

Πραγματοποίησαν πορεία με μηχανάκια και πέταξαν τρικάκια μετά από δημοσιεύματα σχετικά με το δάνειο του κ. Παπαθανάση και περιμένουμε κάτι ανάλογο και για τον σύντροφο Ραγκούση, αλλά δεν παίζει γιατί θα τους μαλώσουν από το κόμμα και ίσως ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε ανάρτησή του ο κ. Παπαθανάσης επισημαίνει: «Σε συνέχεια της αήθους επίθεσης λασπολογίας του εργαλείου δολοφονίας χαρακτήρα "Documento" και του κ. Βαξεβάνη, την σκυτάλη πήραν απόψε μέλη του Ρουβίκωνα, επιχειρώντας να εκφοβίσουν εμένα και την οικογένειά μου. Κανείς δεν τους φοβάται, η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου