Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Απίστευτος ανθελληνισμός στην Ευρώπη από Ανδρουλάκη - Παπαδημούλη - Κύρτσο και Βέλτ για να διασύρουν την χώρα

 


Ντροπή να ονομάζονται Έλληνες και να διασύρουν την Ελλάδα για να πετύχουν πολιτικά οφέλη!!

Ο τελευταίος… χορός του φαιδρού Νίκου Ανδρουλάκη στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου είχε στόχο τον διασυρμό της Ελλάδας από κοινού με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, τον Γιώργο Κύρτσο αλλά και την γνωστή πλέον στη χώρα για τη στάση της επίσης φαιδρή Σοφί ιντ Βέλντ. 

Οι τρείς Έλληνες Ευρωβουλευτές, μαζί με την ανθέλληνα, Ολλανδής συναδέλφου τους, βάζουν στόχο την χώρα για να πετύχουν πολιτικά οφέλη και οι Έλληνες ευρωβουλευτές δείχνουν το πόσο ανθέλληνες και καταστροφικοί είναι.

Το χυδαίο είναι ότι αυτή οι τρείς ευρωβουλευτές έχουν βάλει μπροστά την ανθέλληνα Ολλανδή ευρωβουλευτή να διασύρει συνέχεια την Ελλάδα και κανένας δεν της έχει βάλει φρένο γιατί απλά είναι φαιδροί όλοι τους.

Ο αντρόπιαστος και ακατάλληλος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, έδειξε για ακόμα μια φορά στην τελευταία του ομιλία στην Ευρώπη το πόσο ξεφτίλα στην κυριολεξία πολιτικός είναι, κατηγορώντας την Ελλάδα για να στοχεύσει την κυβέρνηση της χώρας.

Ο φαιδρός πολιτικός αρχηγός κινήθηκε στην γραμμή του Αλέξη Τσίπρα και μίλησε για κράτος δικαίου, και δεν ντράπηκε ο ανθέλληνας για αυτή του την ομιλία.

Εντωμεταξύ εδώ και μήνες περιμένουμε τον Ανδρουλάκη να μας πεί γιατί τον παρακολουθούσαν, όπως και γιατί κρύβεται μήνες και δεν ενημερώνεται στο γιατί τον παρακολουθούσαν;;;;;;

Όπως τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι η Ελίζα Βόζεμπεργκ η συζήτηση στην Ολομέλεια αφορούσε την έκθεση της ευρωβουλής για το 2022. Και μέσα περιελάμβανε αρκετές χώρες στις οποίες γίνονται συστάσεις για βελτιώσεις. Χώρες όπως η Ισπανία και η Μάλτα, αλλά και η Πολωνία, και περιελάμβανε και συστάσεις για βελτιώσεις και για την Ελλάδα.

Οι ώς άνω ανθέλληνες Έλληνες ευρωβουλευτές, μαζί με την Ολλανδή ανθέλληνα Σοφί ιντ΄ Βέλντ και μια ακόμη ευρωβουλευτής της ομάδας των Πρασίνων επικεντρώθηκαν μόνο στην Ελλάδα με ακραίου τύπου ψευδείς αναφορές, λέγοντας ψέματα και εξαπατώντας την Ευρωβουλή. Οι συγκεκριμένοι επί 40 ομιλητών επέλεξαν να στοχοποιήσουν μόνο τη χώρα μας και εντάξει η Ολλανδή ευρωβουλευτής αλλά και οι Έλληνες να είναι τόσο ανθέλληνες σε βάρος της χώρας τους ειδικά ο φαιδρός Ανδρουλάκης;

Στην Ολομέλεια έγινε αναφορά από τους υπόλοιπους στις βελτιώσεις και στις συστάσεις επί του συνόλου των χωρών της ΕΕ.

Οπως είπε η κ. Βόζεμπεργκ η  έκθεση αναφέρει ότι εξετάζεται το Κράτος Δικαίου στα κράτη μέλη και η επιτροπή η αρμόδια κάνει συστάσεις όπου χρειάζονται βελτιώσεις. Κανείς δεν είπε για Ελλάδα εκτός από τους τρείς Έλληνες ευρωβουλευτές, την Βέλντ και την εκπρόσωπο των Πρασίνων.

Ο φαιδρός ακατάλληλος και επικίνδυνος για την χώρα Νίκος Ανδρουλάκης είπε :

«Με θλίβει που η τελευταία μου παρέμβαση στο ΕΚ γίνεται με θέμα το κράτος δικαίου στην Ελλάδα. Όπως και η προκλητική στάση της κυβέρνησης της ΝΔ που απέφυγε να συναντήσει την επιτροπή ατομικών ελευθεριών, προσβάλοντας πάνω από όλα και πρώτα τον ελληνικό λαό.

Γι’ αυτό δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε οι παράνομες υποκλοπές, η καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι επιθέσεις στις ανεξάρτητες Αρχές και η εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης, να αποτελέσουν σύντομα μια κακή ανάμνηση. Πιστεύω ότι το κράτος δικαίου είναι η πρώτη και κύρια προϋπόθεση για την ευημερία των πολιτών.

Τέλος, αποχαιρετώντας σας, θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που συνεργαστήκαμε για μια ένωση αλληλεγγύης και προοπτικής, για μια δημοκρατική και αυτοδύναμη Ευρώπη που βρίσκεται στην πρωτοπορία της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του περιβάλλοντος.

Έχουμε όλοι χρέος να αγωνιστούμε για την Ευρώπη των λαών, ώστε να προσπεράσουμε κάθε εμπόδιο ισχυρών οικονομικών και γεωπολιτικών συμφερόντων που θέλουν την Ευρώπη αδύναμη και διαχειρίσιμη».

Η ξεφτίλα ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλης και γνωστός ανθέλληνας είπε :  «Στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία βιώνουμε εδώ και 4 χρόνια, με απόλυτη ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη: Διάβρωση του κράτους δικαίου, κραυγαλέα συρρίκνωση της ελευθερίας του Τύπου, θεαματική υποχώρηση της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.Γιατί η κα ΦονΝτερΛάιεν έχει πιει το αμίλητο νερό;» είπε μεταξύ άλλων.
















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου