Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ακροδεξιοί για Φωτίου - ΣΥΡΙΖΑ οι Έλληνες που θέλουν το φράχτη για να προστατέψουν την χώρα τους.

 



Η μία ξεφτίλα πίσω απο την άλλη, αλλά τόσο φαιδροί, ακροαριστεροί, ανθέλληνες δεν υπήρξαν ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το έκρυβαν καλά 4 χρόνια και τώρα ξεσπαθώνουν εξοργίζοντας ένα ολόκληρο λαό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τους γνωστούς λόγους, επειδή τους στέρεψε η κονόμα από τους μετανάστες που δεν μπαίνουν πλέον ανεξέλεγκτα, λέει όχι στην επέκταση του φράχτη στον Έβρο, δεν θέλει τη θωράκιση των συνόρων, θέλει να μπαίνουν όλοι ανεξέλεγκτα για να γεμίζουν οι τσέπες των ΜΚΟ των στελεχών του. 

Παράλληλα τα ακροαριστερά θρασίμια του ΣΥΡΙΖΑ, κουνάνε το δάχτυλο σε όλους όσοι είναι υπέρ της επέκτασης του φράχτη για να αποφευχθούν ακραία φαινόμενα όπως αυτά του 2020.

Η Θεανώ Φωτίου γνωστή ακροαριστερή και ιδιοκτήτης ΜΚΟ που κρύβεται, μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πηγαίνει στον Έβρο προς «άγραν ακροδεξιών ψήφων». Δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός πηγαίνει στον Έβρο για να παραστεί στην υπογραφή για την επέκταση του φράχτη κατά 35 περίπου χιλιόμετρα σε αυτή τη φάση η δήλωση προκαλεί όπως είναι λογικό αντιδράσεις αφού ταυτίζει την παρουσία του με ψήφους… ακροδεξιών.

Με λίγα λόγια για τον ακροαριστερό ΣΥΡΙΖΑ όσοι θέλουν την θωράκιση των συνόρων και την εθνική ασφάλεια είναι… ακροδεξιοί, η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ακροδεξιοί για τον Τσίπρα. 

ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου