Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Φήμες ότι τα χαμηλά IQ Τσίπρας - ΓΑΠ συναντήθηκαν για να ετοιμάσουν κυβέρνηση ηττημένων

 


Μία φήμη για γεύμα μεταξύ των χαμηλών IQ Αλέξη Τσίπρα και Γιωργάκη Παπανδρέου με μενού την κυβέρνηση ηττημένων, έκαναν τον κόσμο να γελάει.

Πληροφορίες για γεύμα του Τσίπρα με τον Παπανδρέου, με σκοπό την μετεκλογική συνεργασία ηττημένων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, και εξοργίζεται ο κόσμος με το θράσος που έχουν οι αποδεδειγμένα αποτυχημένοι Τσίπρας - ΓΑΠ να θέλουν και οι δύο  να ξανακυβερνήσουν.

Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι η εν λόγω συνάντηση έγινε στο σπίτι που μένει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αποτυχημένος πρωθυπουργός που μας έβαλε στα μνημόνια. Στο γεύμα έγινε συζήτηση «σχετικά με τον σχηματισμό κυβέρνησης μειοψηφίας» ενώ ακούστηκε και η εξής φράση από τον Αλέξη Τσίπρα χωρίς τον ξενοδόχο δηλαδή το ΠΑΣΟΚ : «Θα σε προτείνω για πρωθυπουργό. Νομίζω ότι θα συμφωνήσει και ο Ανδρουλάκης». 

Αυτό ήταν το κερασάκι για να βοηθήσει ο ΓΑΠ να σχηματιστεί εάν και εφόσον κυβέρνηση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ.

Και μόνο στην ιδέα ότι θα κυβερνηθεί η χώρα από τους Αλέξη Τσίπρα και τον Γιωργάκη Παπανδρέου, δεν είναι λίγοι αυτοί που τρόμαξαν, αν και το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου διαψεύδουν τα δημοσιεύματα ότι οι δύο πρώην συναντήθηκαν ή γευμάτισαν, όπως και ότι συζητήθηκε οτιδήποτε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου