Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Χυδαιότητα Αρβανίτη ταυτίζει ο φαιδρός αριστεία με ναζισμό

 



Τοξικά και χυδαία σε κάθε τους εμφάνιση όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξοργίζουν τους πολίτες που τους ακούν.

Ο ακροαριστερός Κώστας Αρβανίτης εδώ και χρόνια προσπαθεί στην Ευρώπη να διαβάλει την Ελλάδα με κάθε τρόπο προσπαθώντας να κάνει κακό στην χώρα και την κυβέρνηση.

Με τακτικές χυδαιότητας και φαιδρότητας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις εκλογές και θα πάρουν το μάθημα τους.

Ο Κώστας Αρβανίτης εκτός των ύβρεων που εκτοξεύει εντός και εκτός της χώρας με ανθελληνική διάθεση, έφτασε εχθές στο σημείο να ταυτίζει την αριστεία με τον ναζισμό εξοργίζοντας τους πάντες με την φαιδρότητα του.

Μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο ακροαριστερός ανθέλληνας Αρβανίτης υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «ο ορισμός της ακροδεξιάς», για να προσθέσει, παραθέτοντας παραληρηματικά επιχειρήματα που κάνουν ξεφτίλα και τον ίδιο και δεν είναι η πρώτη φορά που ξεφτιλίζεται:

«Κοιτάξτε τι είπε ο Μητσοτάκης: Οι άριστοι. Δεν είναι μόνο ταξικό, είναι οι Άριοι! Κρύβεται πολύς φασισμός πίσω από την πολιτική αντίληψη των αρίστων»!

Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε και την Αριστερά που αντέδρασε «φοβικά» στην αριστεία. «Μα είναι ναζιστικό κομμάτι που κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία των αρίστων», επέμεινε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έβγαλε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για δηλώσεις που «συνιστούν επιτομή του μίσους και της ακρότητας» και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να εγκαλέσει στην τάξη τον ευρωβουλευτή του :

«Οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αρβανίτη -ο οποίος επιτέθηκε σκαιά στον Πρωθυπουργό με φρικώδεις χαρακτηρισμούς και προέβη στην καινοφανή εξίσωση της αριστείας με το ναζισμό- συνιστούν επιτομή του μίσους και της ακρότητας. Αν ο κ. Τσίπρας δεν τον αποδοκιμάσει και δεν τον εγκαλέσει στην τάξη, θα είναι συνυπεύθυνος για την ευτέλεια του λόγου του κ. Αρβανίτη.

Ο κ. Αρβανίτης αποτολμά να λασπώσει την παράταξη που αποκατέστησε τη Δημοκρατία, που συνέλαβε και φυλάκισε τους νεοναζί. Ευτέλεια, συνεπώς, και θράσος από εκείνους που δεν έβρισκαν αίθουσα για τη δίκη των νεοναζί, που ψήφισαν μαζί τους την απλή αναλογική, που ήταν αδιάντροπα ''απόντες'' ψελλίζοντας παρών στην ψήφιση της διάταξης για την προστασία της Δημοκρατίας από εγκληματικές οργανώσεις και πρόσωπα».

Δείτε την χυδαιότητα και την φαιδρότητα του ακροαριστερού Αρβανίτη:



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου