Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Ακροαριστεροί γράφουν στα κοντάρια τους ΕΑΜ - ΕΛΛΑΣ αυτούς εκπροσωπεί ο Αλέξης Τσίπρας


 

Οι επιθέσεις των ακροαριστερών - αντιεξουσιαστών σε επεισόδια έχουν πάνω σύνθημα εκτός της βίας και το ΕΑΜ - ΕΛΛΑΣ.

Αυτό δείχνουν και οι φωτογραφίες από τις επιθέσεις ακροαριστερών - αντιεξουσιαστών κατά αστυνομικών.



Ο ύμνος του ΕΑΜ σε διασκευή, είναι η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, ως εισαγωγικό «τραγούδι» στις ομιλίες του με πρώτη την Παρασκευή στην Πάτρα, και αυτό δείχνει το πόσο ακροαριστερός είναι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και ποιους εκπροσωπεί στην πραγματικότητα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, να διαλέξει άλλη μουσική εισαγωγή στις ομιλίες του από τον ύμνο του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου. Πρόσθεσε με έμφαση: «επιμένετε να μας θυμίζετε τις χειρότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας και τους εμφύλιους διχασμούς».

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Κοιτάξτε θα σας καλέσω για μια ακόμα φορά να επανέλθετε στο ρόλο σας και την Δημοκρατική ομαλότητα. Να επιλέξετε αντιπαράθεση με θέσεις και όχι φωνές. Αντί να τάξετε πάντα στους πάντες να θυμηθείτε ότι εσείς πήρατε τα πάντα από τους πάντες και να προσγειωθείτε στην αληθινή ζωή. Αν θέλετε να πείσετε ότι δεν επενδύετε συνειδητά στους διχασμούς του παρελθόντος διαλέξτε τουλάχιστον άλλη εισαγωγή στις ομιλίες σας από τον ύμνο του ΕΑΜ».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου