Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Ο Μανιός συμβουλεύει να απειλούν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα ξαναμιλήσουν σε όσους δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ

 


Οι τύποι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλο καραγκιοζιλίκι, και το αποδεικνύουν καθημερινά σε κάθε τους εμφάνιση.

Τώρα για να πιέσουν συντρόφους ΣΥΡΙΖΑ απειλούν πώς εάν δεν τους ψηφίσουν δεν θα τους ξαναμιλήσουν λες και απευθύνονται σε παιδάκια νηπιαγωγείου.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός και γνωστός ακροαριστερός, σε κομματική εκδήλωση στην οποία συμμετείχε ο συνάδελφός του Κώστας Ζαχαριάδης, υποστήριξε ότι τα στελέχη του κόμματος πρέπει να εξακριβώσουν τις πολιτικές πεποιθήσεις των συμπολιτών τους, συγγενών, φίλων, κουμπάρων και να τους πείσουν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς θα ...τους κόψουν την καλημέρα.

Με λίγα λόγια να τους απειλήσουν εάν δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για τόσο δημοκρατικά πράγματα.

«Είναι στο χέρι μας. Το να λέμε πάμε να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει τίποτα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ψηφίζω εγώ ΣΥΡΙΖΑ, ο φίλος μου ο Γιώργης και η γυναίκα του τι ψηφίζουν; Δεν ξέρω. Θα μάθω και θα τους κλείσω να πάνε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Θα του πω αν θες να σου ξαναμιλήσω, πάρε φίλε, ξάδερφε, θα πας να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν σηκωθούμε από τις καρέκλες και να βγούμε έξω να φωνάξουμε ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο -που αλλού να πάει; μας έχουν καταστρέψει- τότε δεν θα γίνει τίποτα. Με ζυμώσεις, με συζητήσεις (καλές είναι οι εκδηλώσεις για να ακούσουμε αυτά τα ωραία πράγματα που λένε οι εξειδικευμένοι σύντροφοι)...», είπε χαρακτηριστικά, όπως ακούγεται στο βίντεο που δημοσίευσε η «Απογευματινή».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου