Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Η καλλιτέχνης Αναστασοπούλλου συνεχίζει να λέει βιαστή τον Φιλιππίδη αδιαφορώντας για την απόφαση της δικαιοσύνης

 



Μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου που αμφισβητεί ευθέως την ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο Πέτρος Φιλιππίδης κινήθηκε νομικά και κατέθεσε αγωγή και μήνυση κατά της ηθοποιού. 

«Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε» σχολίασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της, μετά τη δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη, παρά το ότι η δικαιοσύνη ομόφωνα έχει αποφανθεί πώς δεν το έκανε.

Ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αποκάλυψε σε τηλεοπτικές εκπομπές πως την Δευτέρα ο πελάτης του θα καταθέσει αγωγή εναντίον της συναδέλφου του.

«Αυτή η δήλωση αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή εκ μέρους της κα. Αναστασοπούλου της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες. Δηλαδή τέτοια έλλειψη σεβασμού στη δικαιοσύνη που ομόφωνα, με την σύμφωνη πρόταση της εισσαγελέως, αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξακολουθεί και λέει τον Πέτρο Φιλλιπίδη βιαστή κατ’ εξακολούθηση, δύο φορές, η κα. Αναστασοπούλου.

Σας λέω, λοιπόν, ότι για αυτές τις δηλώσεις της κα. Αναστασοπούλου, η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δηλαδή δεν σέβονται και δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο για αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιαστή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας να κατατατεθεί τη Δευτέρα αγωγή. Διότι είναι παντελής έλλειψη σεβασμού, όχι του τεκμηρίου της αθωότητας, ομόφωνης απόφασης».

Με λίγα λόγια η καλλιτέχνης Αναστασοπούλου λέει ότι ο Φιλιππίδης είναι βιαστής, παρότι αθωώθηκε και τώρα θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη για να το υποστηρίξει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου