Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Προκλητικοί στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ακροαριστερή στάση τους υπέρ των ακροδεξιών

 



Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μια μεγάλη ανησυχία, να μην εμπλακούν οι σύντροφοι τρομοκράτες και ακροαριστεροί γενικότερα στο νομοσχέδιο Κασιδιάρη.

Όλοι γνωρίζουν άλλωστε το πόσο βοήθησε η Χρυσή Αυγή τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν κυβέρνηση, σε νομοσχέδια μαύρα της τελευταίας στιγμής, και αυτό με αντάλλαγμα να μην βρεθεί ποτέ αίθουσα για να δικαστούν για τα εγκλήματα τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει το νέο του ακροαριστερό ατόπημα υπέρ των συντρόφων ακροδεξιών,  χρεώνει φαιδρά την στάση του υπέρ Κασιδιάρη στην Ν.Δ. επειδή δεν εξαίρεσε τους τρομοκράτες συντρόφους του από το νομοσχέδιο.

Τι έκανε η Ν.Δ. για να τελειώνουμε με την ακροδεξιά και την Χρυσή Αυγή;

Κίνητοποίησε τη δικαιοσύνη για να διωχθεί η Χρυσή Αυγή, την δικαιοσύνη που κωλυσιεργούσαν με διάφορους τρόπους οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η ΝΔ έκανε αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ "αμελούσε" να κάνει για να επιταχυνθεί η δίκη της ΧΑ και να βρεθεί αίθουσα. 

Η ΝΔ έφερε νομοσχέδιο για αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη και κάθε εγκληματιών ακροδεξιών και ακροαριστερών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να το ψηφίσει γιατί θίγονται και οι σύντροφοι τρομοκράτες και κάθε είδος ακροαριστερός κακοποιός. 

Από εχθές οι Συριζαίοι το παίζουν αντιφασίστες σε κάθε τους εμφάνιση στις ενημερωτικές εκπομπές, αλλά όπως δείχνουν οι πράξεις τους είναι φασίστες και μάλιστα προκλητικοί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν απέναντι στο νομοσχέδιο γιατί απλά και ξεκάθαρα, δεν ήθελε να εμποδίσει την κάθοδο Κασιδιάρη στις εκλογές, προστατεύοντας και τους ακροδεξιούς τυχόν ψηφοφόρους, αλλά κυρίως τους ακροαριστερούς συντρόφους για να μην τους πάρει η μπάλα. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου