Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Συνελήφθη το ΚΤΗΝΟΣ που βασάνιζε και σκότωνε γάτες στο κέντρο της Αθήνας

 



Η αστυνομία ταυτοποίησε και συνέλαβε έναν επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια άνδρα που θανάτωσε μια γάτα στην περιοχή του Βοτανικού, περιστατικό που είχε καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας.

Ο άνδρας που έχει συλληφθεί πολλές φορές αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος, συνελήφθη για ακόμα μία φορά και θα ακολουθήσει ο σχηματισμός δικογραφίας, ώστε να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Κατά τη διαδικασία της προανάκρισης προέκυψαν κι άλλα νεκρά σώματα γατών -περί τα πέντε- εντός του παραπήγματος όπου κοιμόταν ο φερόμενος ως δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι περάσει αυτόφωρο πριν ένα μήνα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Το βίντεο με την άγρια κακοποίηση του ζώου είχε δημοσιεύσει η εθελοντική ομάδα Empty the cages Athens.

Όπως κατήγγειλε σε ανάρτησή της, το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην οδό Αγίας Μαρκέλλας και Κωνσταντινουπόλεως, στον Βοτανικό, «ένας άνθρωπος χτύπησε μια γατούλα μέχρι θανάτου» και στη συνέχεια την πήρε μαζί του.

Η φιλοζωική ομάδα Alma Libre αναφέρει ότι στις έρευνες, που μάλιστα έγιναν εκτός ωραρίου υπηρεσίας των αστυνομικών, συμμετείχε φιλόζωος αστυνομικός που είναι και μέλος της εν λόγω ομάδας.

Το επικίνδυνο ΚΤΗΝΟΣ , είναι σεσημασμένος για τα ίδια αδικήματα και μάλιστα ενώ «πιάστηκε» στις 5 Φεβρουαρίου από κάμερα στην οδό Ποτιδαίας στον Βοτανικό να δολοφονεί εν ψυχρώ μια γάτα, την οποία τύλιξε σε μπλούζα και τη χτυπούσε με λύσσα στο οδόστρωμα, τρεις ημέρες μετά υπεβλήθη σε βάρος του μήνυση από γυναίκα, γιατί τον είδε μέρα μεσημέρι να κακοποιεί με πέτρα ένα γατί και, όταν του ζήτησε να σταματήσει, την απείλησε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου